LLACH, SOBRE EL DESCONTROL POLICIAL A ESPANYA: ” FOTEN EL QUE VOLEN

El cantautor Lluís Llach ha manifestat que els policies espanyols que van empaitar pel carrer la diputada de JuntsxCat Laura Borràs, han posat de manifest un greu problema de la democràcia a Espanya, i ha posat com a prova que el govern espanyol no ho perseguirà.

“Estimades i estimats que sou a la pres√≥ o a l’exili o a Soto del Real, imputats o amena√ßats. Al Congr√©s policies feixistes foten el que volen. Ning√ļ els reprimeix… perqu√® ning√ļ els controla. Una democr√†cia assetjada. Si alg√ļ vol o pot fer alguna cosa, li queda poc temps. Sort”, ha indicat.

Lluís Llach
@lluis_llach
Estimades i estimats que sou a la pres√≥ o a l’exili o a Soto del Real, imputats o amena√ßats. Al Congreso policies feixistes foten el que volen. Ning√ļ els reprimeix… perqu√® ning√ļ els controla. Una democr√†cia assetjada. Si alg√ļ vol o pot fer alguna cosa, li queda poc temps. Sort.

Laura Borr√†s ha reclamat avui explicacions a la presidenta del Congr√©s, Meritxell Batet, pels fets d’aquest dimarts als afores de la seu parlament√†ria espanyola. La portaveu de Junts per Catalunya al Congr√©s ha registrat un escrit dirigit a la presidenta del Congr√©s, queixant-se que se li negu√©s la protecci√≥ que demanava per poder sortir del parlament espanyol. En sortir, es va veure assetjada per policies nacionals i gu√†rdies civils de Jusapol que protestaven a les portes de la cambra baixa, i els agents del parlament van negar-li aquesta protecci√≥.
Informa:ELNACIONAL.CAT (3-3-2020)

188 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: