LLACH, SOBRE EL DESCONTROL POLICIAL A ESPANYA: ” FOTEN EL QUE VOLEN

El cantautor Lluís Llach ha manifestat que els policies espanyols que van empaitar pel carrer la diputada de JuntsxCat Laura Borràs, han posat de manifest un greu problema de la democràcia a Espanya, i ha posat com a prova que el govern espanyol no ho perseguirà.

“Estimades i estimats que sou a la presó o a l’exili o a Soto del Real, imputats o amenaçats. Al Congrés policies feixistes foten el que volen. Ningú els reprimeix… perquè ningú els controla. Una democràcia assetjada. Si algú vol o pot fer alguna cosa, li queda poc temps. Sort”, ha indicat.

Lluís Llach
@lluis_llach
Estimades i estimats que sou a la presó o a l’exili o a Soto del Real, imputats o amenaçats. Al Congreso policies feixistes foten el que volen. Ningú els reprimeix… perquè ningú els controla. Una democràcia assetjada. Si algú vol o pot fer alguna cosa, li queda poc temps. Sort.

Laura Borràs ha reclamat avui explicacions a la presidenta del Congrés, Meritxell Batet, pels fets d’aquest dimarts als afores de la seu parlamentària espanyola. La portaveu de Junts per Catalunya al Congrés ha registrat un escrit dirigit a la presidenta del Congrés, queixant-se que se li negués la protecció que demanava per poder sortir del parlament espanyol. En sortir, es va veure assetjada per policies nacionals i guàrdies civils de Jusapol que protestaven a les portes de la cambra baixa, i els agents del parlament van negar-li aquesta protecció.
Informa:ELNACIONAL.CAT (3-3-2020)

299 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: