LLACH VEU EL CONSELL DE LA REPÚBLICA COM A ” ÚNICA PLATAFORMA UNITÀRIA “

El president del Consell Assessor per a l’Impuls d’un Fòrum Cívic i Social pel Debat Constituent, Lluís Llach, ha assegurat que el Consell per la República és “l’única plataforma unitària” de l’independentisme que “existeix”.

“És molt positiu com a precedent i exemple”, ha dit. En declaracions als mitjans abans de reunir-se amb l’entitat a Waterloo, el cantautor ha reclamat a la classe política una “estratègia” on el moviment independentista es pugui “identificar”. “Seria el moment i no s’hauria de retardar gaire més”, ha alertat, recordant que al carrer s’exigeix la unitat estratègica.

Consell per la República Catalana
@ConsellxRep

El Consell de Govern del @ConsellxRep es reuneix avui a Waterloo en la seva reunió presencial ordinària. Avui, amb les persones recentment nomenades @Marta_Sibina @Aurora_Madaula @MorralToni @carmegarciasu

Durant la sessió de matí, el Consell de Govern s’ha reunit amb els Srs. @lluis_llach i @JordiDomingoGM , president i secretari del Consell Assessor per a l’Impuls d’un Fòrum Cívic i Social pel Debat Constituent (@DbatConstituent ), que també han fet declaracions a la premsa.

Sobre la investidura fallida de Pedro Sánchez dijous, Llach creu que no té “lògica” i ho atribueix a la intenció “d’ajornar” la formació de govern “fins que l’Ibex 35” en decideixi la composició. “No sé si estem investint un president del govern espanyol o de l’Ibex 35″ha afirmat.
Informa:ELNACIONAL.CAT (26-7-2019)

426 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: