LLEDONERS S’OMPLE PER CELEBRAR EL NADAL AMB ELS PRESOS

Desenes de persones van tornar a celebrar el Nadal al pla de Lledoners per donar suport als presos polítics aquest dimecres al vespre. Durant l’acte, diversos artistes com Trenkaband, Sílvia Montells i Joan Antonell han interpretat diverses cançons per mostrar el seu escalf als presos polítics en els seus tercers Nadals a la presó.

Bona nit i Bon Nadal.
Plorant d’emoció escoltant les vostres veus.
Ens en sortirem #LlibertatPresesipresospoliticsiexiliats #BonaNit #BonNadal #Lledoners pic.twitter.com/7ZAdwfH1EC

— Marysoprano||*||🎗 (@Marysopranos) December 25, 2019
Després de les actuacions musicals, com cada nit, Joan Bonanit, acompanyat de Diamante, ha pogut adreçar el seu missatge a tots els presos polítics que es troben a la presó de Lledoners per desitjar-los una bona nit un per un. Després de l’acte, alguns dels presos han agraït la presència de tanta gent a la presó.

Gracies a tots els que avui ens heu acompanyat al Pla de Lledoners . Nosaltres com vosaltres gracies a vosaltres persistirem i persistirem #trenkaban pic.twitter.com/ZBwDkt5J2I

— Jordi Turull i Negre (@jorditurull) December 25, 2019
Ara bé, a la presó de Mas d’Enric, on està tancada Carme Forcadell, s’hi han reunit desenes de persones per mostrar escalf i per fer costat a l’expresidenta del Parlament. Diversos artistes han ofert un petit concert i s’hi han repartit torrons i neules.

Avui hem anat a fer comoanyía a la MHP Forcadell a Mas d’Enric pic.twitter.com/zXuRgvPE68

— Agusti Valls (@agusti_valls) December 25, 2019
Bon Nadal des de Mas d’Enric.
Fem costat a la Carme. pic.twitter.com/LRuLh5lEDY

— Mti (@magdatoib) December 25, 2019
Informa:ELNACIONAL.CAT (26-12-2019)

160 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: