LLEDONERS S’OMPLE PER CELEBRAR EL NADAL AMB ELS PRESOS

Desenes de persones van tornar a celebrar el Nadal al pla de Lledoners per donar suport als presos pol√≠tics aquest dimecres al vespre. Durant l’acte, diversos artistes com Trenkaband, S√≠lvia Montells i Joan Antonell han interpretat diverses can√ßons per mostrar el seu escalf als presos pol√≠tics en els seus tercers Nadals a la pres√≥.

Bona nit i Bon Nadal.
Plorant d’emoció escoltant les vostres veus.
Ens en sortirem #LlibertatPresesipresospoliticsiexiliats #BonaNit #BonNadal #Lledoners pic.twitter.com/7ZAdwfH1EC

‚ÄĒ Marysoprano||*||ūüéó (@Marysopranos) December 25, 2019
Despr√©s de les actuacions musicals, com cada nit, Joan Bonanit, acompanyat de Diamante, ha pogut adre√ßar el seu missatge a tots els presos pol√≠tics que es troben a la pres√≥ de Lledoners per desitjar-los una bona nit un per un. Despr√©s de l’acte, alguns dels presos han agra√Įt la pres√®ncia de tanta gent a la pres√≥.

Gracies a tots els que avui ens heu acompanyat al Pla de Lledoners . Nosaltres com vosaltres gracies a vosaltres persistirem i persistirem #trenkaban pic.twitter.com/ZBwDkt5J2I

‚ÄĒ Jordi Turull i Negre (@jorditurull) December 25, 2019
Ara b√©, a la pres√≥ de Mas d’Enric, on est√† tancada Carme Forcadell, s’hi han reunit desenes de persones per mostrar escalf i per fer costat a l’expresidenta del Parlament. Diversos artistes han ofert un petit concert i s’hi han repartit torrons i neules.

Avui hem anat a fer comoanyía a la MHP Forcadell a Mas d’Enric pic.twitter.com/zXuRgvPE68

‚ÄĒ Agusti Valls (@agusti_valls) December 25, 2019
Bon Nadal des de Mas d’Enric.
Fem costat a la Carme. pic.twitter.com/LRuLh5lEDY

‚ÄĒ Mti (@magdatoib) December 25, 2019
Informa:ELNACIONAL.CAT (26-12-2019)

121 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: