LLUÍS LLACH: ES POT DIR QUE ALGUNS TELENOTÍCIES DE TV3 FOTEN PENA ?

Fa temps que la deriva tendenciosa i molts cops partidista dels informatius de Tv3 enutja els telespectadors. I no tan sols això, també la banalització de continguts i el baix nivell periodístic dels seus conductors i reporters. Per no parlar de la seva nul·la consciència nacional o directament, a vegades, el problema rau en què treballen a la televisió nacional de Catalunya quan la seva realitat nacional és una altra.
De fet, sovint es dediquen més minuts i atenció a coses que passen a Espanya que no pas als Països Catalans. Tot plegat genera indignació entre l’audiència. Ara ha estat Lluís Llach el que ha explicitat aquest malestar piulant a Twitter: “Es pot dir que alguns telenotícies de TV3 foten pena?”. Doncs, sí. No tan sols es pot dir sinó que cal dir-ho i amb tota la vehemència. I no només parlem dels TN sinó de bona part de la programació de la casa, que per cert cada cop incorpora més presència del castellà. Cal posar-hi remei i redreçar, com més aviat millor, el rumb erràtic de la nostra televisió nacional.

En un altre tuit, també d’aquest matí, Llach enllaça un tuit de Josep Maria Mainat, que pregunta “Quan és que votem lo de Madrid?”. I Llach respon: “Ho dirà TV3, estigues atent”. Un drama.
Informa:LAREPUBLICA.CAT (2-5-2021)

372 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: