L’ULTRA ORTEGA SMITH, EMPESTAT TAMBÉ PEL CORONAVIRUS

Vox ha confirmat que Javier Ortega Smith ha donat positiu en coronavirus. El lĂ­der del partit, Santiago Abascal, ha penjat a Twitter un comunicat en què anuncia que el seu segon, l’advocat Javier Ortega Smith, ha donat positiu en les proves de coronavirus. El partit ha anunciat que ha demanat a tots els seus diputats que treballin des de casa i sol¡licita al CongrĂŠs que se suspenguin les sessions.

Smith es va reunir amb 10.000 persones
Però les conseqßències podrien anar mĂŠs enllĂ  perquè aquest cap de setmana a Vistalegre, el partit d’ultradreta va acollir un acte multitudinari amb tots els seus militants: “Vam entendre que haguĂŠs estat irresponsable generar alarma suspendre un acte pĂşblic mentre la resta del paĂ­s continuava funcionant amb normalitat”.

I per tot plegat, Abascal admet que ha estat un error i demana “perdĂł”. L’acte va concentrar prop de 10.000 persones en un recinte tancat i va servir per reelegir Abascal quatre anys mĂŠs.

VOX 🇪🇸
✔
@vox_es
⭕ Pedro Sánchez ha mentido a los españoles y ha ocultado información.

Este es un Gobierno que ha ido con guantes de lĂĄtex a una manifestaciĂłn mientras afirmaba a los espaĂąoles que no tenĂ­an que tomar medidas y que los focos estaban controlados.

Santiago Abascal
✔
@Santi_ABASCAL
🖲COMUNICADO URGENTE🖲
PerdĂłn. Responsabilidades. Medidas.

Desconeixem quan Ortega Smith es va contagiar però, dissabte passat, el secretari general de la formació no va parar de donar-se abraçades i encaixar la mà amb tothom, tambÊ amb Abascal.

Javier Ortega Smith no nomĂŠs va estar a Vistalegre. TambĂŠ va donar suport a la manifestaciĂł de Jusapol, el col¡lectiu integrat per membres de la GuĂ rdia Civil i la Policia Nacional. Enfilat dalt d’un camiĂł i donant abraçades a les portes del CongrĂŠs, tambĂŠ va posar en perill a una multitud de persones.

Malgrat les disculpes, Vox carrega totes les culpes al govern de Pedro SĂĄnchez per prevaldre la seva “agenda propagandĂ­stica abans que la salut dels espanyols”. TambĂŠ demana la dimissiĂł de la vicepresidenta Carmen Calvo “pel desastre de la seva gestiĂł” i avaluar amb tots els partits decretar “l’estat d’alarma”.
La Mesa del CongrĂŠs ha assumit aquest dimarts les propostes que li havia donat el Comitè de Seguretat i Salut de la Cambra davant l’extensiĂł del coronavirus i que inclouen, entre d’altres, la suspensiĂł de visites de grups a les dependències de la instituciĂł, activitats extraparlamentĂ ries programades dins el CongrĂŠs que comportin l’afluència de persones i els viatges oficials a zones afectades.Finalment, el CongrĂŠs ha suspès tots els plens.
Informa:ELNACIONAL.CAT (10-3-2020)

239 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: