L’ULTRA ORTEGA SMITH, EMPESTAT TAMB√Č PEL CORONAVIRUS

Vox ha confirmat que Javier Ortega Smith ha donat positiu en coronavirus. El l√≠der del partit, Santiago Abascal, ha penjat a Twitter un comunicat en qu√® anuncia que el seu segon, l’advocat Javier Ortega Smith, ha donat positiu en les proves de coronavirus. El partit ha anunciat que ha demanat a tots els seus diputats que treballin des de casa i sol¬∑licita al Congr√©s que se suspenguin les sessions.

Smith es va reunir amb 10.000 persones
Per√≤ les conseq√ľ√®ncies podrien anar m√©s enll√† perqu√® aquest cap de setmana a Vistalegre, el partit d’ultradreta va acollir un acte multitudinari amb tots els seus militants: “Vam entendre que hagu√©s estat irresponsable generar alarma suspendre un acte p√ļblic mentre la resta del pa√≠s continuava funcionant amb normalitat”.

I per tot plegat, Abascal admet que ha estat un error i demana “perd√≥”. L’acte va concentrar prop de 10.000 persones en un recinte tancat i va servir per reelegir Abascal quatre anys m√©s.

VOX ūüá™ūüáł
‚úĒ
@vox_es
‚≠ē Pedro S√°nchez ha mentido a los espa√Īoles y ha ocultado informaci√≥n.

Este es un Gobierno que ha ido con guantes de l√°tex a una manifestaci√≥n mientras afirmaba a los espa√Īoles que no ten√≠an que tomar medidas y que los focos estaban controlados.

Santiago Abascal
‚úĒ
@Santi_ABASCAL
ūüĖ≤COMUNICADO URGENTEūüĖ≤
Perdón. Responsabilidades. Medidas.

Desconeixem quan Ortega Smith es va contagiar però, dissabte passat, el secretari general de la formació no va parar de donar-se abraçades i encaixar la mà amb tothom, també amb Abascal.

Javier Ortega Smith no nom√©s va estar a Vistalegre. Tamb√© va donar suport a la manifestaci√≥ de Jusapol, el col¬∑lectiu integrat per membres de la Gu√†rdia Civil i la Policia Nacional. Enfilat dalt d’un cami√≥ i donant abra√ßades a les portes del Congr√©s, tamb√© va posar en perill a una multitud de persones.

Malgrat les disculpes, Vox carrega totes les culpes al govern de Pedro S√°nchez per prevaldre la seva “agenda propagand√≠stica abans que la salut dels espanyols”. Tamb√© demana la dimissi√≥ de la vicepresidenta Carmen Calvo “pel desastre de la seva gesti√≥” i avaluar amb tots els partits decretar “l’estat d’alarma”.
La Mesa del Congr√©s ha assumit aquest dimarts les propostes que li havia donat el Comit√® de Seguretat i Salut de la Cambra davant l’extensi√≥ del coronavirus i que inclouen, entre d’altres, la suspensi√≥ de visites de grups a les depend√®ncies de la instituci√≥, activitats extraparlament√†ries programades dins el Congr√©s que comportin l’aflu√®ncia de persones i els viatges oficials a zones afectades.Finalment, el Congr√©s ha susp√®s tots els plens.
Informa:ELNACIONAL.CAT (10-3-2020)

374 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: