L’ULTRA ORTEGA SMITH, EMPESTAT TAMBÉ PEL CORONAVIRUS

Vox ha confirmat que Javier Ortega Smith ha donat positiu en coronavirus. El líder del partit, Santiago Abascal, ha penjat a Twitter un comunicat en què anuncia que el seu segon, l’advocat Javier Ortega Smith, ha donat positiu en les proves de coronavirus. El partit ha anunciat que ha demanat a tots els seus diputats que treballin des de casa i sol·licita al Congrés que se suspenguin les sessions.

Smith es va reunir amb 10.000 persones
Però les conseqüències podrien anar més enllà perquè aquest cap de setmana a Vistalegre, el partit d’ultradreta va acollir un acte multitudinari amb tots els seus militants: “Vam entendre que hagués estat irresponsable generar alarma suspendre un acte públic mentre la resta del país continuava funcionant amb normalitat”.

I per tot plegat, Abascal admet que ha estat un error i demana “perdó”. L’acte va concentrar prop de 10.000 persones en un recinte tancat i va servir per reelegir Abascal quatre anys més.

VOX 🇪🇸
✔
@vox_es
⭕ Pedro Sánchez ha mentido a los españoles y ha ocultado información.

Este es un Gobierno que ha ido con guantes de látex a una manifestación mientras afirmaba a los españoles que no tenían que tomar medidas y que los focos estaban controlados.

Santiago Abascal
✔
@Santi_ABASCAL
🖲COMUNICADO URGENTE🖲
Perdón. Responsabilidades. Medidas.

Desconeixem quan Ortega Smith es va contagiar però, dissabte passat, el secretari general de la formació no va parar de donar-se abraçades i encaixar la mà amb tothom, també amb Abascal.

Javier Ortega Smith no només va estar a Vistalegre. També va donar suport a la manifestació de Jusapol, el col·lectiu integrat per membres de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional. Enfilat dalt d’un camió i donant abraçades a les portes del Congrés, també va posar en perill a una multitud de persones.

Malgrat les disculpes, Vox carrega totes les culpes al govern de Pedro Sánchez per prevaldre la seva “agenda propagandística abans que la salut dels espanyols”. També demana la dimissió de la vicepresidenta Carmen Calvo “pel desastre de la seva gestió” i avaluar amb tots els partits decretar “l’estat d’alarma”.
La Mesa del Congrés ha assumit aquest dimarts les propostes que li havia donat el Comitè de Seguretat i Salut de la Cambra davant l’extensió del coronavirus i que inclouen, entre d’altres, la suspensió de visites de grups a les dependències de la institució, activitats extraparlamentàries programades dins el Congrés que comportin l’afluència de persones i els viatges oficials a zones afectades.Finalment, el Congrés ha suspès tots els plens.
Informa:ELNACIONAL.CAT (10-3-2020)

308 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: