L’ULTRA TEBAS NO VOL UN BAR√áA INDEPENDENTISTA

“Les coses de Javier Tebas ”
Consells. El president de LaLiga diu que el Barça ha de rebaixar els salaris per poder acabar la temporada i aconsella als candidats a la presidència que deixin de banda l’independentisme
( FERRAN CORREAS – BARCELONA )
Quan parla Javier Tebas, pre¬≠si¬≠dent de LaLiga, no deixa indi¬≠fe¬≠rent a ning√ļ. Ahir, ho va tor¬≠nar a fer, amb pro¬≠ta¬≠go¬≠nisme blau¬≠grana. Per comen√ßar, l‚Äôobli¬≠gaci√≥ de reduir la massa sala¬≠rial. ‚ÄúAlguns clubs han de con¬≠ti¬≠nuar tre¬≠ba¬≠llant per reduir m√©s la massa sala¬≠rial. Els grans afec¬≠tats s√≥n Val√®ncia, Real Madrid i Bar¬≠ce¬≠lona. Aquests clubs tenen pro¬≠ble¬≠mes perqu√® no es poden treure juga¬≠dors amb con¬≠tracte. Per ter¬≠mi¬≠nar la tem¬≠po¬≠rada ens fal¬≠ten uns 490 mili¬≠ons d‚Äôeuros. El Val√®ncia no est√† en Cham¬≠pi¬≠ons i cri¬≠ti¬≠quen que ven¬≠gui juga¬≠dors. √Čs el que ha de fer. I el Bar√ßa ha de rebai¬≠xar els sala¬≠ris dels juga¬≠dors per aca¬≠bar la tem¬≠po¬≠rada, no li queda m√©s remei‚ÄĚ, diu Tebas, que va cri¬≠ti¬≠car la Super¬≠liga euro¬≠pea en la qual el Bar√ßa podria par¬≠ti¬≠ci¬≠par segons l‚Äôexpre¬≠si¬≠dent Bar¬≠to¬≠meu. ‚ÄúCon¬≠ti¬≠nua sent clan¬≠des¬≠tina menys en 30 segons d‚Äôuna roda de premsa de Bar¬≠to¬≠meu, que va sor¬≠tir dient que havia sig¬≠nat uns papers. Em sem¬≠bla un acu¬≠dit. √Čs impos¬≠si¬≠ble que surti un tor¬≠neig amb les grans lli¬≠gues en con¬≠tra. √Čs impos¬≠si¬≠ble que un gran club posi en risc el que li dona la lliga i la Cham¬≠pi¬≠ons. Hau¬≠rien de tro¬≠bar un fons de 12.000 mili¬≠ons d‚Äôeuros. Quan ho va expli¬≠car Bar¬≠to¬≠meu, un pre¬≠si¬≠dent em va dir: Javier. jo no hi era en aquell bar‚ÄĚ.

Tebas, que espera que Messi no deixi el Bar√ßa ni la lliga, tot i dir que la marxa de Cris¬≠ti¬≠ano o Ney¬≠mar no les han notat ni ells, ni tam¬≠poc la Serie A i la Ligue1, tamb√© dona un con¬≠sell als can¬≠di¬≠dats a la pre¬≠sid√®ncia del Bar√ßa. ‚ÄúEspero que el tema de l‚Äôinde¬≠pen¬≠den¬≠tisme ho dei¬≠xin de banda. Cata¬≠la¬≠nisme, s√≠. Inde¬≠pen¬≠den¬≠tisme, no‚ÄĚ.

Per √ļltim, el pre¬≠si¬≠dent de LaLiga, parla sobre el retorn del p√ļblic als esta¬≠dis. ‚ÄúQuan hi hagi vacuna, podrem tor¬≠nar. Espero que quan esti¬≠guin vacu¬≠na¬≠des les per¬≠so¬≠nes grans i altres col¬∑lec¬≠tius essen¬≠ci¬≠als, ja no hi haur√† por al col¬∑lapse sani¬≠tari i es podran plan¬≠te¬≠jar aques¬≠tes coses‚ÄĚ.
Informa:ELPUNTAVUI.CAT (14-11-2020)
N.de la R.
Ja feia temps que no sent√≠em la veu de l’ultra Javier Tebas. Ni tan sols quan els jugadors del Fuenlabrada van donar positiu i tot i aix√≤ van presentar-se a jugar a La Corunya sense avisar-ho. No va passar res, perqu√®,oh miracle, el fill de Tebas √©s l’assessor del Fuenlabarada. Quines coses,oi?
En canvi no pot deixar mai de ficar-se amb el Bar√ßa. Recordem que fa fer ajornar el Bar√ßa_Madrid darrer per por d’incidents.Incidents que nom√©s estaven en el seu cap feixista.
Ara torna a estar preocuipar per la futura Superlliga europea.Intenta burlar-se’n per√≤ no es poden posar portes al camp, o sigui al capital internacional.Comprenc que la Lliga espanyola li quedar√† empetitida, sobretot perqu√® tindr√† menys diners.Naturalment ell en mour√† menys.Cal recon√®ixer que ha estat un bon gestor econ√≤mic, tot que √©s un bocamoll ultradret√†. Ell recomana que els presidenciables del Bar√ßa no siguin independentistes, per√≤ ell actua d’ultra. Esperem que la Superlliga li buidar√† la butxaca i li taparf√† la boca.I no ser√† precisament per una conversa de bar…

232 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: