MADRID NO PAGA NUETS, PERÒ ELS INDEPENDENTISTES SÍ: ESQUIZOFRÈNIA PRÒPIA

“Madrid no paga Nuets”.
I no s’acaba d’entendre per què els paguen els independentistes.
( JOAN VALL CLARA )
Mirada amb fredor, la sentència del Tribunal Suprem contra Joan Josep Nuet, essent tan desgraciadeta com totes les altres contra el govern de la Generalitat i la mesa del Parlament de Catalunya, deu ser la primera que posa coses en el lloc que els toca (ni que sigui de rebot). En aquest cas posa Nuet fora de la representació independentista a Madrid, que no se sap per quin miracle del mercadeig de llistes hi era, vist i sentit el que li varem veure i sentir en el judici. L’han condemnat a vuit mesos d’inhabilitació per desobediència al TC i haurà de deixar l’escó al Congrés dels Diputats perquè la sentència del TS és ferma.

Dic que posa les coses al seu lloc perquè vaig al·lucinar mandarines quan vaig sentir-lo declarar que ell havia estat “dos anys a la mesa impedint accions independentistes”. I, com a premi, un escó dels que eixamplaven base al Congrés dels Diputats i que ara el TS l’obliga a deixar-lo. És clar. Madrid no paga Nuets. Els mussols som nosaltres, que ens posem els adversaris a casa. Ells, no. Ho varen aprendre dels romans, que no els varen pagar per haver entregat Viriat.

Pagaran ells ara per Nuets que es declaren infiltrats seus sense cap mena de vergonya i amb una certa dosi d’orgull? De fet, l’escó de Nuet i la restitució del major Trapero (se suposa que amb pla inclòs per detenir el president si cal) deuen ser dels episodis més destacats del procés en el capítol de l’esquizofrènia pròpia.
Us pot interessar
Informa:ELPUNTAVUI.CAT (10-3-2021)e

297 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: