MADRID VA RECAPTAR DURANT EL 2019 EL 49,5% DE TOT L’IVA ESPANYOL

La Comunitat de Madrid va recaptar, durant el 2019, el 49,53% del total de l’IVA espanyol. Aix√≤ representa gaireb√© la meitat de tot l’impost que es tributa en el conjunt de l’Estat.

Aix√≠ ho publica el web SpainCrisis que destaca com la centralitzaci√≥ de les grans empreses a la capital espanyola provoca aquests desequilibris en els comptes. I la seva intenci√≥, amb el projecte de Madrid Nou Nord, √©s que fins a les PIMES de tot l’Estat acabin tributant all√≠.

Amb l’Impost de Societats passa una cosa semblant. Madrid recapta el 39% del total espanyol. Quant a l’IRPF, Madrid com a ¬ęparad√≠s fiscal¬Ľ ha aconseguit que els professionals paguin els impostos all√≠. Aix√≠, el que recapta Madrid √©s el 38,6% del total. Finalment, Madrid va representar el 46,5% de tots els imposts recaptats a l’Estat espanyol durant el 2019.

Segons SpainCrisis, tot aix√≤ demostra ¬ęque es va aprofitar la crisi passada per a centralitzar l’economia a Madrid¬Ľ. ¬ęAra com ara, Espanya no podria ser un Estat Federal per culpa de Madrid i la seva vampiritzaci√≥. Dif√≠cilment es poden quadrar els comptes si hi ha una regi√≥ que absorbeix tots els rebuts de llum, d’internet, de gas, etc.¬Ľ, asseguren.
Informa:DEBALEARS.CAT (12-7-2020)

182 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: