MALA PEÇA AL TELER! AVIAT TANCARÀ EL PUNT AVUI TELEVISIÓ

El Punt Avui inicia els tràmits per tancar la seva televisió. Segons ha pogut saber NacióDigital a partir de diverses fonts, l’empresa editora Hermes Comunicacions ja ha informat que no renovarà a finals d’any la llicència de TDT que té arrendada a Canal Català des de 2014, tot just fa cinc anys. La companyia ha fet un preavís al propietari, l’empresari Nicola Pedrazzoli.

Al gener, per tant, Punt Avui TV, un projecte centrat de forma gairebé exclusiva en la informació sobre el procés independentista, deixarà d’emetre com a televisió convencional. Aquest tancament obre ara una incògnita sobre què passarà amb la llicència de Pedrazzoli: podria arrendar-la de nou a una altra empresa, reobrir l’antic Canal Català o crear una nova televisió.

La decisió de la cúpula directiva d’El Punt Avui s’ha començat a comunicar als treballadors aquesta mateixa setmana. Què passarà amb la programació de l’empresa gironina tampoc està clar. Les mateixes fonts consultades per NacióDigital apunten que l’escenari és obert i no descarten, per exemple, que es continuïn emetent certs programes per streaming, a través del web del diari.

El tancament d’El Punt Avui Televisió arriba just un any després que 8tv clausurés l’emissió dels seus informatius en directe i iniciés així el replegament definitiu de la televisió del Grup Godó.

De Sant Just a Girona

En la primera etapa del projecte, El Punt Avui Televisió emetia des de Sant Just Desvern, però va acabar traslladant la infraestructura a Girona, seu central de la companyia. Va començar les seves emissions el 22 d’abril del 2014 amb una entrevista especial al president de la Generalitat, Artur Mas.

Informa:NACIODIGITAL.CAT (6-9-2019)
N.de la R.
Una notícia molt dolenta.Cert que aquesta televisió era pobra, però si més no feia un bon servei a l’independentisme. Amb 8TV pràcticament sense català i ara amb la desaparició de la televisió d’ELPUNTAVUI ens quedem sense cap televisió privada que arribi a la major part de Catalunya.Seria una llàstima que aquesta/es llicència anés a parar als taurons de les televisions espanyoles amb seu a Madrid.És que no hi ha cap grup a Catalunya amb cara i ulls per fer una televisió privada en català? Fa uns anys Òmnium va demanar una llicència i li fou denegada per poc. Arriba ara l’hora d’aquesta televisió? Mentrestant els organismes de la Generalitat ens pinten una situació gairebé idílica del català. Gairebé l’entén tothom, més dun 90%,segons les informacions.Recordem que fa un segle era un 90% ña gent que el..parlaven.Així,doncs, de mica en mica cap a la sepultura.

740 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: