MARAGALL I LA FORMACIÓ D’ALAMANY OFICIALITZEN L’ALIANÇA PER LES MUNICIPALS

Després de dies en que la notícia era un secret de domini públic, la candidatura d’ERC a les municipals, encapçalada per Ernest Maragall, i la formació d’Elisenda Alamany, Nova, han oficialitzat la seva aliança per les municipals en forma de coalició.

De manera simbòlica, representants de les dues formacions han signat l’acord aquest dijous a les quatre de la tarda a la seu de campanya de Maragall, al carrer Córsega de Barcelona, i tot seguit han enganxat el vinil amb el logo de Nova a la façana.

Després de signar l’acord, el president de la federació d’ERC a Barcelona, Robert Fabregat, i el president de Nova, Marc Grau, han explicat als mitjans els termes de l’acord. Tots dos han coincidit en assegurar que han construït un “projecte guanyador” i que és un “acord estratègic per la ciutat i pel país”.

Fabregat ha posat l’accent també en que l’objectiu dels republicans és “sumar, créixer i ser més forts” i ha considerat que “anar plegats és clau per guanyar l’alcaldia”.

Per la seva banda, Grau ha destacat que la coalició electoral vol construir un “projecte fort del sobiranisme d’esquerres” i que respongui també als “valors dels comuns”. De fet, ha assegurat que l’objectiu és “prendre el relleu” de l'”etapa d’il·lusió” que va iniciar el projecte d’Ada Colau l’any 2015, que “no es pot quedar en bones intencions”.

El que no està oficialitzat, encara, és que la número dos dels candidatura sigui Elisenda Alamany, però tampoc ningú en té cap dubte que serà així. Aquest divendres, Maragall i Alamany podrien fer algun anunci en aquest sentit.

Informa:ELNACIONAL.CAT (22-3-2019)

912 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: