Manuel Marchena ha fixat ja l’agenda per al tram final del judici al proc√©s.

Un cop acabin els p√®rits aquesta setmana, dilluns comen√ßar√† la projecci√≥ d’imatges i, ja dins el mes de juny, informes finals i vist per a sent√®ncia.

La previsi√≥ √©s que el judici acabi el dimarts¬†11 de juny. Es guarden el 12 per si s’allarguen els informes final. Amb aquesta previsi√≥ es tancar√† un judici que haur√† durat 4 mesos.

Les imatges

La setmana que ve hi ha previstos tres dies de projecci√≥ d’imatges, de dilluns a dimecres, tot i que s’ha habilitat dijous per si no hi hagu√©s prou temps.

Les imatges s’hauran de posar sense referenciar. Aix√≤ vol dir que les defenses no podran fer constar a quin testimoni desmenteixen i fan entrar en contradicci√≥. Tampoc es podran veure els v√≠deos editats. Per tant, no s’admeten com a prova cap imatge de les televisions que siguin resums, ni qu tinguin veus en off, ni que continguin entrevistes ni valoracions.

El tribunal ha adm√®s uns 100 v√≠deos de la fiscalia. Alguns d’ells coincideixen amb alguns dels que han demanat les defenses. La projecci√≥ de la prova tamb√© inclou fotografies.

Informes finals

Els informes de conclusions finals començaran a partir del 3 de juny. Comencen les acusacions. Manuel Marchena pretén fer-los tots el mateix dia. Per això ha acotat el temps. Totes les parts disposen de 2 hores com a màxim per exposar els seus informes finals.

Les defenses comen√ßaran els seus informes el 10 de juny. Tamb√© tenen dues hores com a m√†xim. Est√† previst que es destinin dos dies, el 10 i l’11, per fer les conclusions dels advocats dels presos pol√≠tics.

√öltim torn de paraula

Els presos tornaran a parlar. Els acusats tenen dret a un √ļltim torn de paraula al final del judici.

Est√† previst per al dia 11 de juny. Si els informes finals de les defenses s’allarguessin, seria el 12 de juny. Marchena ha acotat les seves intervencions a 15 minuts per evitar m√≠tings pol√≠tics excessivament llargs.