MARGALLO VEU ” MOLT I MOLT COMPLICADA” L’OFICIALITAT DEL CATALÀ A LA UE

L’eurodiputat del PP José Manuel García Margallo veu “molt i molt complicada” l’oficialitat del català a la Unió Europea. En una entrevista a Catalunya Ràdio, recollida per l’ACN, Margallo ha dit que, per començar, caldria modificar el reglament per unanimitat amb tots els estats i que ho veu difícil “en un tema tan sensible com el lingüístic”. A banda d’això, Margallo assegura que amb la modificació del reglament tampoc n’hi hauria prou.

L’europarlamentari ha remarcat que “parlar és gratis” en relació amb l’acord entre el PSOE i els independentistes: “Si les dues parts consideren que és una bona notícia que pot greixar les negociacions amb independència de si és versemblant o no, ja s’ho faran”.

D’altra banda, Margallo creu que el president de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Luis Rubiales, hauria de dimitir pel petó forçat a la jugadora Jennifer Hermoso. L’eurodiputat popular ha censurat “els gestos” de Rubiales i el petó forçat. A més, ha dit que si ell mateix no plega, es pot exigir el seu cessament des de la Federació.

Informa:ELPUNTAVUI.CAT (23-VIII-2023)

52 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: