MÉS D’UN MILIÓ DE LLIBRES I QUATRE MILIONS DE ROSES, LES XIFRES DE VENDES D’AQUEST SANT JORDI

“Més d’un milió de llibres i quatre milions de roses, les xifres de vendes d’aquest Sant Jordi”.
Llibreters, editors i floristes es declaren molt satisfets d’haver recuperat la festa al carrer, del compliment de les mesures covid i del nivell de vendes

La Cambra del Llibre de Catalunya, integrada pel Gremi de Llibreters, el Gremid’Editors, l’Associació d’Editors en Llengua Catalana, elGremi de Distribuïdors, el Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica, fa un balanç positiu de la participació ciutadana i preveu haver superat el milió de llibres venuts per Sant Jordi. Arreu el bon temps ha acompanyat la Diada, una de les més esperades dels últims anys, i ha animat la compra de llibres per part dels ciutadans al llarg de tota la jornada. Per altra banda, la Cambra vol agrair molt especialment a la ciutadania la resposta i suport a la cultura i al llibre i la seva responsabilitat davant les mesures sanitàries per la Covid19.

El Gremi de Floristes calcula que ha venut uns quatre milions de roses aquest Sant Jordi, de fet, el seu president, Joan Guillén, calcula que se n’han despatxat més que altres anys perquè aquesta diada no hi ha hagut “intrusisme”.
Informa:LAREPUBLICA.CAT (24-4-2021)

386 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: