MÉS REPRESSIÓ: ARA, SÁNCHEZ CONTRA LA ” REPÚBLICA DIGITAL” CATALANA

El president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, ha anunciat en una entrevista a Onda Cero que el Consell de Ministres aprovarà aquest dijous un decret per lluitar contra la “república digital” catalana que impulsa el conseller Puigneró, perquè “no hi ha independència offline ni online”. “L’Estat serà igual de contundent al món real com al digital”.

Segons Sánchez, el decret obligarà totes les administracions de l’Estat a utilitzar servidors ubicats a Europa, i no a “paradisos digitals”.

Es tracta, segons Sánchez, d’evitar un “ús espuri” de les dades, “com tenim una intuïció que fa la Generalitat”. Sánchez també ha apuntat que si arriba un moment que a la societat catalana hi ha més independentistes que no independentistes, per a ell “no canvia res”.

Aposta per la digitalització

El projecte de “república digital” desenvolupat pel conseller Puigneró es basa en cinc eixos que passen per apoderar la ciutadania, tenir un territori cohesionat amb infraestructures i ciutats intel·ligents, una administració oberta i eficient, un país cibersegur i la innovació com a motor econòmic.

Pel conseller, aquest model es pot aplicar a Catalunya perquè té les condicions per ser un referent en l’àmbit digital perquè compta amb un teixit productiu, talent i un ecosistema innovador.
Informa:ELNACIONAL.CAT (31-10-2019)

331 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: