MESSI ES NEGA A FER LES PROVES PCR I ANAR ALS ENTRENAMENTS

Messi respon a Bartomeu i ho fa de la forma mĂŠs dura. L’argentĂ­ ja ha comunicat al FC Barcelona que finalment no es presentarĂ  a les proves PCR previstes per demĂ  i que, per conseqßència, tampoc assistirĂ  a l’entrenament de dilluns. D’aquesta forma, el de Rosario mou fitxa davant les Ăşltimes actuacions de Bartomeu i no deixa opciĂł per a l’esperança: Messi vol marxar.

Tal com ha avançat Rac 1, l’encara capitĂ  blaugrana ha traslladat la seva intenciĂł de, finalment, no posar-se sota les ordres de Ronald Koeman. S’havia especulat que possiblement Messi anĂŠs a l’entrenament per poder evitar represĂ lies legals per part del club, però si en algun moment havia pensat en això, els Ăşltims moviments de Bartomeu l’han fet canviar d’opiniĂł.

Messi no vol mĂŠs fotografies com a jugador del Barça, ni amb l’equipaciĂł d’entrenament. Hores desprĂŠs d’intentar posar-se en contacte amb el club per tal d’intentar pactar una sortida amistosa i el menys traumĂ tica possible, Messi s’ha cansat de ser ignorat pel club i ha pres una decisiĂł mĂŠs drĂ stica.
Informa:ELNACIONAL.CAT (29-8-20209

273 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: