MESSI JA HA SUPERAT ELS MIL MILIONS DE DÒLARS EN INGRESSOS

Leo Messi s’ha convertit en el segon futbolista milmilionari de la història. Així ho assegura la prestigiosa revista Forbes, que informa que el crac argentí ja ha superat els mil milions de dòlars en ingressos durant tota la seva carrera. El primer que ho va assolir va ser Cristiano Ronaldo, que va aconseguir la fita el passat mes de juny d’aquest any.

Forbes també ha revelat el salari anual dels futbolistes millor pagats i Messi ocupa la primera posició. Amb tota la polèmica de la seva intenció de deixar el Barça, Messi guanyarà 78 milions d’euros del club blaugrana i la selecció, més 29 milions que aconsegueix per publicitat.

Cristiano i Neymar completen el podi
Per la seva part, Cristiano rep 58 milions d’euros de la Juventus i la selecció portuguesa, més després 40 milions per publicitat, en què destaca l’acord que té amb Nike.

Completa el podi Neymar, que recentment és el gran nom en el món del futbol per rebre insults racistes, segons la seva versió. El brasiler va abandonar el Camp Nou per quadruplicar el seu sou al PSG i suma 65 milions anuals. L’extrem també ha estat notícia per finalitzar la seva relació amb Nike i fitxar per Puma, amb la qual cosa arribaria a guanyar 15 milions d’euros per publicitat per la marca alemanya i altres patrocinadors.

Els 10 futbolistes millor pagats
Kylian Mbappé (35,5 milions d’euros), Mohamed Salah (31,1 milions), Paul Pogba (28,5 milions), Antoine Griezmann (27,7 milions), Gareth Bale (24,3 milions), Robert Lewandowski (23,5 milions) i David de Gea (22,7 milions) són els que completen la llista dels 10 futbolistes millor pagats del món.

Informa:ELNACIONAL.CAT (15-9-2020)

245 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: