MILERS DE PERSONES ENVOLTEN EL CAMP NOU CONVOCADES PEL TSUNAMI

Milers de persones omplen els voltants del Camp Nou des de les quatre de la tarda per participar en la convocatòria del Tsunami Democràtic amb el lema Spain, sit and talk. Els manifestants, provinents d’arreu de Catalunya, s’apleguen als accessos de l’estadi blaugrana, on està previst que a partir de les 20h es disputi el partit entre el Barça i el Reial Madrid.

El Tsunami ha impulsat l’acció amb la voluntat de visibilitzar “dins i fora el Camp Nou” la situació política a Catalunya, aprofitant un dels esdeveniments esportius més seguits arreu del món. Poc després de l’inici de la convocatòria, el moviment ha anunciat que és “imprescindible” que el Clàssic es pugui jugar perquè les reivindicacions tinguin èxit.

El partit arriba després que les negociacions entre el Barça i el Tsunami per dur a terme accions dins l’estadi fracassessin. El col·lectiu demanava desplegar en algun moment una gran pancarta a la grada amb un missatge seu, però fonts del club i del Tsunami han confirmat que el Barça va rebutjar la proposta.

Els Mossos d’Esquadra són els responsables de dissenyar el dispositiu de seguretat per al Clàssic i el ministeri d’Interior ha enviat 400 antiavalots per a possibles mobilitzacions que es puguin dur a terme en altres punts de Barcelona abans, durant o després del partit.
Informa:ELNACIONAL.CAT (18-12-2019)

246 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: