MIQUEL CALÇADA REAPAREIX PER DEFENSAR L’ÚS DEL CATALÀ A TV3

Miquel Calçada reapareix per defensar l’ús del català a TV3.Recorda que ell mai va entrevistar “ningú en espanyol a TVC per respecte als espectadors. La difusió de la llengua és una de les finalitats fundacionals dels mitjans públics a Catalunya. Si això no s’entén, ja podem plegar”.

El popular comunicador, Miquel Calçada, que últimament no es prodiga gaire públicament ni a les xarxes socials ha reaparegut avui a Twitter en una resposta a un fil que està esdevenint viral. El fil començava amb un tuit preguntant-se si “quan la periodista Helena Garcia Melero pregunta en castellà a un periodista espanyolista de Madrid que li diu que li pot parlar en català, comet un error d’autocentrament i autoestima lingüística que lesiona els principis fundacionals de TV3″, que ha generat diversos comentaris, entre ells un de Mercpe Crespi que diu que “TV3, des de sempre, quan ha hagut de parlar en castellà per deferència al convidat ho ha fet”.
És aquí on intervé Miquel Calçada per deixar clar que “mai he entrevistat ningú en espanyol a TVC per respecte als espectadors. La difusió de la llengua és una de les finalitats fundacionals dels mitjans públics a Catalunya. Si això no s’entén, ja podem plegar”.

Informa:LAREPUBLICA.CAT (10-3-2021)

431 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: