MISSATGE DE PUIGDEMONT ALS MANIFESTANTS D’ESTRASBURG: ” TOCA UNA EMPENTA FINAL “

El president a l’exili Carles Puigdemont ha enviat un missatge a tots els manifestants que viatgen fins a Estrasburg ​per participar a la gran manifestació de demà per protestar contra el veto als eurodiputats electes Oriol Junqueras, Toni Comín i el mateix Puigdemont. El president ha volgut agrair el suport que rebran i els ha advertit que no serà un dia fàcil.

“No serà un dia fàcil, però quan arribi el dia en què Junqueras, Comín i jo puguem seure al Parlament Euopeu (que arribarà) us ho deurem també a vosaltres. El vostre compromís és fonamental perquè nosaltres puguem continuar lluitant. Sense la vostra persistència no podríem assolir els objectius”, ha dit.

A més, Puigdemont ha demanat que sigui una mobilització pacífica: “Aquesta mobilització és extremadament important. Cal que la gent d’Estrasburg ens aculli amb els braços oberts i que la gent d’Europa vegi quina mena de poble som: un poble capaç de fer grans coses sense necessitat de trencar una sola paperera i que es mou per la defensa de drets fonamentals, per la pau i per la democràcia. Aquesta actitud ens fa dignes de molta admiració”.

Per últim, Puigdemont ha animat a seguir reivindicant i lluitant i ha assegurat que ara toca fer “l’empenta final”. “Més aviat que tard ens podrem veure asseguts al Parlament Europeu”, ha dit.
Informa:ELNACIONAL.CAT (1-7-2019)

332 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: