MISSATGE DE PUIGDEMONT ALS MANIFESTANTS D’ESTRASBURG: ” TOCA UNA EMPENTA FINAL “

El president a l’exili Carles Puigdemont ha enviat un missatge a tots els manifestants que viatgen fins a Estrasburg ‚Äčper participar a la gran manifestaci√≥ de dem√† per protestar contra el veto als eurodiputats electes Oriol Junqueras, Toni Com√≠n i el mateix Puigdemont. El president ha volgut agrair el suport que rebran i els ha advertit que no ser√† un dia f√†cil.

“No ser√† un dia f√†cil, per√≤ quan arribi el dia en qu√® Junqueras, Com√≠n i jo puguem seure al Parlament Euopeu (que arribar√†) us ho deurem tamb√© a vosaltres. El vostre comprom√≠s √©s fonamental perqu√® nosaltres puguem continuar lluitant. Sense la vostra persist√®ncia no podr√≠em assolir els objectius”, ha dit.

A m√©s, Puigdemont ha demanat que sigui una mobilitzaci√≥ pac√≠fica: “Aquesta mobilitzaci√≥ √©s extremadament important. Cal que la gent d’Estrasburg ens aculli amb els bra√ßos oberts i que la gent d’Europa vegi quina mena de poble som: un poble capa√ß de fer grans coses sense necessitat de trencar una sola paperera i que es mou per la defensa de drets fonamentals, per la pau i per la democr√†cia. Aquesta actitud ens fa dignes de molta admiraci√≥”.

Per √ļltim, Puigdemont ha animat a seguir reivindicant i lluitant i ha assegurat que ara toca fer “l’empenta final”. “M√©s aviat que tard ens podrem veure asseguts al Parlament Europeu”, ha dit.
Informa:ELNACIONAL.CAT (1-7-2019)

211 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: