MISSATGE DE PUIGDEMONT ALS MANIFESTANTS D’ESTRASBURG: ” TOCA UNA EMPENTA FINAL “

El president a l’exili Carles Puigdemont ha enviat un missatge a tots els manifestants que viatgen fins a Estrasburg ​per participar a la gran manifestaciĂł de demĂ  per protestar contra el veto als eurodiputats electes Oriol Junqueras, Toni ComĂ­n i el mateix Puigdemont. El president ha volgut agrair el suport que rebran i els ha advertit que no serĂ  un dia fĂ cil.

“No serĂ  un dia fĂ cil, però quan arribi el dia en què Junqueras, ComĂ­n i jo puguem seure al Parlament Euopeu (que arribarĂ ) us ho deurem tambĂŠ a vosaltres. El vostre compromĂ­s ĂŠs fonamental perquè nosaltres puguem continuar lluitant. Sense la vostra persistència no podrĂ­em assolir els objectius”, ha dit.

A mĂŠs, Puigdemont ha demanat que sigui una mobilitzaciĂł pacĂ­fica: “Aquesta mobilitzaciĂł ĂŠs extremadament important. Cal que la gent d’Estrasburg ens aculli amb els braços oberts i que la gent d’Europa vegi quina mena de poble som: un poble capaç de fer grans coses sense necessitat de trencar una sola paperera i que es mou per la defensa de drets fonamentals, per la pau i per la democrĂ cia. Aquesta actitud ens fa dignes de molta admiraciĂł”.

Per Ăşltim, Puigdemont ha animat a seguir reivindicant i lluitant i ha assegurat que ara toca fer “l’empenta final”. “MĂŠs aviat que tard ens podrem veure asseguts al Parlament Europeu”, ha dit.
Informa:ELNACIONAL.CAT (1-7-2019)

281 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: