MITJA CÚPULA DE VOX A CATALUNYA, IMPUTADA PER ODI I REVELACIÓ DE SECRETS

La meitat de la cúpula de Vox a Catalunya està imputada per delictes d’odi i està sent investigada per revelació de secrets. En concret s’ha acusat als membres de la jerarquia de Vox que van formar part de Plataforma per Catalunya, segons informa Crònica Global.El 9 d’abril, un jutjat de Reus va dictaminar l’obertura d’un judici oral per presumpta incitació a l’odi, hostilitat, discriminació, i/o violència arran d’una querella que va presentar Iniciativa per Catalunya i l’associació per la convivència Watani el 2015.

Mónica Lora, futura alcaldable de Vox a Mataró i Ignació Mulleras, exregidor de Plataforma per Catalunya a Olot consten entre els imputats. El procediment se suma a un altre per revelació de secrets que porta el jutjat de Vic i en el qual estan imputades les dues persones ja citades i el cosí d’Ignacio Garriga, cap de llista a Catalunya a les eleccions del 28-A.

Els militants de Vox encausats són antics càrrecs de Plataforma per Catalunya que es van integrar als diferents comitès de Vox a Catalunya, segons han publicat El Nacional i Crónica Global.

Informa:LAREPUBLICA.CAT (13-4-2019)

630 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: