MOCIÓ DE CENSURA: EL BARÇA DENUNCIA SIGNATURES FALSES A LA GUÀRDIA CIVIL

La junta del Barça vol aturar la moció de censura i ha denunciat a la Guàrdia Civil suposades signatures falses. En aquest sentit, avui, la Guàrdia Civil ha requerit al club que ampliï i documenti la denúncia sobre possibles irregularitats en la recollida de signatures. Segons que publica la SER, la Guàrdia Civil ha considerat insuficient la informació aportada ahir pel Barça.

D’altra banda, el club nega que hagi presentat una denúncia formal, però diu que ha posat en coneixement de la Guàrdia Civil possibles pràctiques irregulars en la moció de censura. El club creu que hi podria haver una connexió amb un possible frau de revenda d’uns 2.800 carnets de socis. Un cas que ja va ser en mans de la Guàrdia Civil i que actualment és judicialitzat.

Segons que explica la SER, el Barça va decidir de denunciar els fets a la Guàrdia Civil quan la mesa del vot de censura va refusar la mesura que proposava el club per a validar les signatures: trucar als més de 20.000 socis que havien signat. En la denúncia s’esmenten possibles irregularitats en una dotzena de signatures.
Informa:VILAWEB.CAT (8-10-2020)

292 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: