MÒNICA TERRIBAS DEIXA CATALUNYA RÀDIO PERQUÈ LA MÀQUINA “GRINYOLA “

La periodista Mònica Terribas ha anunciat aquest matí, per sorpresa, que abandona el programa El matí de Catalunya Ràdio. Terribas ha fet l’anunci en l’últim programa de la temporada i tanca així una etapa de set anys al capdavant del programa matinal de la ràdio pública catalana.

En una breu intervenció, la periodista ha assegurat que han estat “set anys intensos amb un equip excepcional”. “Entre tots hem construït el programa, admiro molt tots els treballadors d’aquesta casa”, ha assegurat.

La periodista ha comunicat la notícia a les 7 del matí i ha volgut subratllar que no deixa l’emissora pública “ni per raons personals ni per cansament”. “Deixo El matí perquè crec que els engranatges d’aquesta màquina no es poden permetre cap grinyol i ara grinyolen”, ha aclarit Terribas.

Terribas ha volgut mostrar la seva confiança que la direcció de Catalunya Ràdio serà capaç de trobar “una altra enginyera o enginyer” que sàpiga fer funcionar la “màquina”.

Mònica Terribas és llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònomma de Barcelona (UAB) i doctorada per la universitat de Stirling (Escòcia). Va dirigir la Televisió de Catalunya entre els anys 2008 i 2012 i de 2002 a 2008 va dirigir i presentar el programa de TV3 La nit al dia. La periodista va entrar a TV3 el 1987 de la mà de Joaquim Maria Puyal.

El director de l’emissora, Saül Gordillo, ha agraït la tasca de la periodista: “Ets rigor, compromís i servei públic”.

Gràcies, Mònica, per aquests 7 anys al capdavant del programa més important de Catalunya Ràdio.

Ets rigor, compromís i servei públic.

Agraïment enorme per l’exhibició de professionalitat durant la pandèmia i en tants moments difícils viscuts. #GràciesMònica pic.twitter.com/w4l2xAWPoM

— Saül Gordillo (@saulgordillo) July 17, 2020
Immediatament la xarxa s’ha omplert de missatges de sorpresa i agraïment cap a ella.

Et trobarem a faltar, Mònica Terribas! @CatalunyaRadio

— Isabel Nadal (@inadal1) July 17, 2020
M’assabente que Mònica Terribas deixa @CatalunyaRadio Em sap molt de greu que una gran professional com ella plegue. Gràcies per una feina tan ben feta. Ja et trobe a faltar. Serà més difícil sense tu

— Xic de B9Neixama (@XicdeBeneixama) July 17, 2020
Comencem el dia malament, Mònica Terribas, amb l’anunci del teu comiat. A mi també se m’ha fet un nus a l’estómac… Gràcies per tots aquests anys! Que siguis feliç allà on vagis!

— Teia Romaguera 🎗️ (@t_romaguera) July 17, 2020
Gràcies #MonicaTerribas i equip @maticatradio per fer de cada matí un cop d’alegria optimista, inspirador i molt humà. Difícil imaginar-me un altre manera d’aixecar-me. A per altres noves aventures! #finsAviat

— Esther Rovira (@EstherRovira) July 17, 2020
Informa:ELNACIONAL.CAT (17-7-2020)

574 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: