MÒNICA TERRIBAS SERÀ LA VICEPRESIDENTA D’ÒMNIUM I QUIM FORN I DAVID FERNÁNDEZ SERAN A LA JUNTA

Mònica Terribas serà la nova vicepresidenta d’Òmnium Cultural en la junta que encapçala Xavier Antich, si la llista rep l’aprovació dels socis, en la votació electrònica que es farà entre el 10 i el 26 de febrer. La llista d’Antich, l’única que s’ha presentat als comicis, ha rebut aquest dijous el vistiplau de la Junta Nacional, després de ser avaluada també per la Comissió Electoral de l’entitat. Al costat d’Antich i Terribas, la nova junta directiva d’Òmnium inclourà Marina Gay, Marina Gallés, Marta Gabasall, Joaquim Forn, David Fernández, Natza Farré, Natalia Touzon, Iolanda Fresnillo, Núria Basi, Àngel Castiñeira, Gerard Pijoan, Lluís Duran, Dídac Amat i Marc Sanjaume.

L’única candidatura presentada per a la renovació parcial de la Junta Directiva d’Òmnium Cultural haurà de rebre ara l’aprovació dels socis. A partir del 10 de febrer i fins al 26 podran validar-la via votació electrònica. El mateix dissabte 26 de febrer també es podrà votar al recinte on se celebrarà l’Assemblea General de l’entitat, a la Farga de l’Hospitalet de Llobregat.

Aquest any es renoven els càrrecs de presidència, vicepresidències 1a i 2a, secretaria, tresoreria i 11 de les 18 vocalies. Terribas ocuparà la vicepresidència primera, mentre que Gay, portaveu d’Òmnium a Somescola i enginyera de camins, serà la vicepresidenta segona.

Marina Gallés -advocada membre de la Comissió de Dones Advocades de l’ICAB-, serà la secretària de l’entitat, mentre que Marta Garsaball -advocada i directora de serveis del Departament de Cultura- exercirà les funcions de tresorera.

La resta de membres de la llista d’Antich seran vocals de la nova junta. Són l’exconseller Joaquim Forn, l’exdiputat cupaire David Fernàndez, la periodista Natza Farré, la periodista Natalia Touzon, la sociòloga i activista Iolanda Fresnillo, la biòloga, investigadora i empresària Núria Basi, el doctor en Filosofia Àngel Castiñeira, l’economista Gerard Pijoan, l’historiador Lluís Duran, l’advocat i politòleg Didac Amat i el politòleg Marc Sanjaume.
Informa:ELPUNTAVUI.CAT (3-2-2022)

N.de la R.
En principi fa bona fila. Ara fa falta que a més de noms hi hagi un bon treball.Cal que també que Òmnium recuperi el sentit de “guerrilla” per la llengua ara pràcticament a mans només de la Plataforma per la Llengua.
Que tingueu sort, treballeu molt i que si sigueu valents quan s’escaigui.Teniu gairebé 200.000 persones al vostre costat.No malbareteu els somnis de la gent.

79 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: