Sisena final consecutiva del Barça i novament els xiulets es converteixen en protagonistes. L’afició culer més antimonàrquica ha dedicat una monumental xiulada al rei Felip VI, que ha escoltat dempeus un himne d’Espanya entorpit, però que ha sonat a màxima potència a l’estadi Benito Villamarín de Sevilla.

Els minuts previs a l’inici de la final de la Copa del Rei entre el Barça i el València han estat novament polèmics. Gran part de l’afició culer ha xiulat i alguns d’ells també li han donat l’esquena al Rei. Tot al contrari que l’actitud presa per l’afició valencianista.

Una xiulada descomunal que novament serà objecte de polèmica i de queixes arreu de l’estat espanyol. Veurem si aquesta sonora xiulada a Sevilla, que és la novena en l’última dècada, acaba amb una nova amenaça de sanció.

Per la llibertat dels presos polítics

Immediatament després gran part de l’afició blaugrana ha reclamat amb un gran clam la llibertat dels presos polítics i la independència de Catalunya, però no tothom ha estat d’acord.

L’afició valencianista i una part de l’afició culer s’ha mostrat en contra dels càntics i han xiulat. I després han entonat un també sonor “Espanya, Espanya”.