Sisena final consecutiva del Barça i novament els xiulets es converteixen en protagonistes. L’aficiĂł culer mĂŠs antimonĂ rquica ha dedicat una monumental xiulada al rei Felip VI, que ha escoltat dempeus un himne d’Espanya entorpit, però que ha sonat a mĂ xima potència a l’estadi Benito VillamarĂ­n de Sevilla.

Els minuts previs a l’inici de la final de la Copa del Rei entre el Barça i el València han estat novament polèmics. Gran part de l’aficiĂł culer ha xiulat i alguns d’ells tambĂŠ li han donat l’esquena al Rei. Tot al contrari que l’actitud presa per l’aficiĂł valencianista.

Una xiulada descomunal que novament serĂ  objecte de polèmica i de queixes arreu de l’estat espanyol. Veurem si aquesta sonora xiulada a Sevilla, que ĂŠs la novena en l’Ăşltima dècada, acaba amb una nova amenaça de sanciĂł.

Per la llibertat dels presos polĂ­tics

Immediatament desprĂŠs gran part de l’aficiĂł blaugrana ha reclamat amb un gran clam la llibertat dels presos polĂ­tics i la independència de Catalunya, però no tothom ha estat d’acord.

L’aficiĂł valencianista i una part de l’aficiĂł culer s’ha mostrat en contra dels cĂ ntics i han xiulat. I desprĂŠs han entonat un tambĂŠ sonor “Espanya, Espanya”.