Sisena final consecutiva del Bar√ßa i novament els xiulets es converteixen en protagonistes. L’afici√≥ culer m√©s antimon√†rquica ha dedicat una monumental xiulada al rei Felip VI, que ha escoltat dempeus un himne d’Espanya¬†entorpit, per√≤ que ha sonat a m√†xima pot√®ncia a l’estadi Benito Villamar√≠n de Sevilla.

Els minuts previs a l’inici de la final de la Copa del Rei entre el Bar√ßa i el Val√®ncia han estat novament pol√®mics. Gran part de l’afici√≥ culer ha xiulat i alguns d’ells tamb√© li han donat l’esquena al Rei. Tot al contrari que l’actitud presa per l’afici√≥ valencianista.

Una xiulada descomunal que novament ser√† objecte de pol√®mica i de queixes arreu de l’estat espanyol. Veurem si aquesta sonora xiulada a Sevilla, que √©s la novena en l’√ļltima d√®cada, acaba amb una nova amena√ßa de sanci√≥.

Per la llibertat dels presos polítics

Immediatament despr√©s gran part de l’afici√≥ blaugrana ha reclamat amb un gran clam la llibertat dels presos pol√≠tics i la independ√®ncia de Catalunya, per√≤ no tothom ha estat d’acord.

L’afici√≥ valencianista i una part de l’afici√≥ culer s’ha mostrat en contra dels c√†ntics i han xiulat. I despr√©s han entonat un tamb√© sonor “Espanya, Espanya”.