MOR EL PARE DEL ;PRESIDENT PUIGDEMONT

Carles Puigdemont ha mort aquest dimecres. Així ho ha explicat l’expresident de la Generalitat a Twitter. “Fa poca estona ens ha deixat el pare. La meva mare, les meves germanes i els meus germans el recordarem sempre com un home de bondat immensa i fidelitat als valors del cristianisme de base. Descansi en pau”.

Puigdemont havia d’intervenir avui a través de videoconferència en un míting de JxCat a Girona, la ciutat de la que va ser alcalde abans d’accedir a la Presidència del Govern. Arran de la mort del seu pare, però, ha suspès la seva participació.

Fa poca estona ens ha deixat el pare. La meva mare, les meves germanes i els meus germans el recordarem sempre com un home de bondat immensa i fidelitat als valors del cristianisme de base. Descansi en pau. ACS.

— Carles Puigdemont (@KRLS) November 6, 2019
El president de la Generalitat, Quim Torra, ha expressat el seu condol destacant que “la mort del pare es fa més profunda per la injustícia de l’exili i la distància forçada”. “T’acompanyem en el sentiment amb l’abraçada de tot un poble que us estima”, ha afegit.

Estimat president @KRLS, la tristesa de la mort del pare es fa més profunda per la injustícia de l’exili i la distància forçada. T’acompanyem en el sentiment amb l’abraçada de tot un poble que us estima. Descansi en pau.

— Quim Torra i Pla (@QuimTorraiPla) November 6, 2019
També el president del Parlament, Roger Torrent, s’ha pronunciat enviant-li a Puigdemont i a la seva família “una forta abraçada i tot l’escalf”.

Informa:ARA.CAT (6-11-2019)
N.de la R.
No cal dir que ens unim de tot cor al dolor de la família Puigdemont. Ha de ser molt trist no poder ni anar a l’enterrament del propi pare.No dubto que un dels factors de la mort ha pogut ser l’enyorança del seu fill a l’exili. Ja ho va dir el president abans de marxar a l’exili que segurament no tornaria a veure mai més els seus pares.President,estem amb vós. Us estimem!

225 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: