MOR L’EMPRESARI UNIONISTA MARIANO PUIG I CONTRARI A L’ETIQUETATGE EN CATALÀ

Mariano Puig, expresident de la firma de moda i perfums Puig, ha mort aquest dimarts als 93 anys. L’empresari, que formava part de la segona generació de la família –el seu pare Antonio Puig va fundar la companyia-, es va incorporar al grup l’any 1950, i l’any 1960, ja com a conseller delegat, va aprovar la construcció d’una nova fàbrica al parc industrial del Besòs per impulsar l’expansió internacional.
A partir de llavors, Puig va anar incorporant marques de renom com Paco Rabanne o Carolina Herrera, entre d’altres. Enginyer químic i graduat a l’IESE Business School, Mariano Puig també va ser un dels fundadors de l’Institut de l’Empresa Familiar (IEF), organització que va presidir entre 1995 i 1997.
Informa:ELMON.CAT (13-4-2021)
N.de la R.
S’ha de descatar la seva gran capacitat empresarial.Els permuns Puig són un gran referent estatal.A més,aquest senyor ha estat un dels grans unionistes del país,present a plataformes espanyolistes i un dels destacats del pont aeri.Quan un grup de gent va demanar a aquesta empresa que etiquetés també els seus productes en català va ser que no “perquè a Extremadura no ho entendrien”.Tal com raja.Puig no ha perfumat mai ni perfuma pas encara la nostra llengua. Malgrat el cognom Puig,de català ni gota.Ja se sap que el nom no fa la cosa,com diria Fusté

325 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: