MULTA AL BARÇA I AMENAÇA DE CLAUSURA DEL CAMP NOU PEL TSUNAMI

El Comitè de Competició de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha imposat una multa de 1.500 euros al Barça i l’ha amenaçat amb la clausura del Camp Nou per alteració de l’ordre del partit de caràcter greu durant el Clàssic que va tenir lloc aquest dimecres, en el qual Tsunami Democràtic va aconseguir que es llancessin pilotes amb el lema “Sit and talk” al terreny de joc.

La decisió de Competició es basa en l’article 101.2 del Codi disciplinari de la RFEF, que apunta que “es considerarà infracció de caràcter greu i serà sancionada amb una multa de fins a 3.000 euros i amenaça de clausura el llançament de pilotes o de qualsevol altre element al terreny de joc provinent de la graderia, amb independència de si el joc està o no aturat”.

L’àrbitre de Las Palmas Alejandro Hernández Hernández va reflectir a l’epígraf de l’acta que “al minut 55, el partit va ser detingut durant un minut i trenta segons pel llançament, per part del públic, de pilotes al terreny de joc”. Pel que fa les sancions purament esportives, Competició també ha acordat imposar un partit de sanció al jugador del Madrid Casemiro per acumulació de targetes grogues.
Informa:ELNACIONAL.CAT (20-12-2019)

243 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: