NEGUEN LA CATALANITAT DE CAP D’ONA DESPRÉS DE GUANYAR EL WORLD BEER CHALLANGE

En un article al diari esportiu madrileny As s’han fet ressò de la notĂ­cia sobre el fet que Cap d’Ona ha guanyat el premi a millor cervesa al concurs World Beer Challange però qĂźestionant la seva catalanitat, tot i procedir d’Argelers de la Marenda.

Al titular en qĂźestiĂł posen ‘L’Embolic amb la procedència de la millor cervesa del mĂłn: ĂŠs o no espanyola?’. I al cos de l’article deixen anar arguments com: ‘Malgrat que la braseria es troba a França, la proximitat amb les nostres fronteres ha creat confusiĂł sobre si ĂŠs espanyola o francesa”.

Davant del dubte a l’eslògan de la marca es pot llegir ‘la cervesa dels PaĂŻsos Catalans’, però segons el mateix diari As apareix “al costat d’una bandera molt similar a la catalana, la seva procedència no sorgeix de Catalunya, sinĂł al sud de França”.

Entre les reaccions a la xarxa hi ha la del president Carles Puigdemont que el passat dia 1 ja posava de relleu aquest premi, posant en valor la seva procedència.
Preguntes sobre fets destacats o efemèrides importants d’aquests dos dies que respondrĂ­em de memòria si el marc de referència fos el d’una naciĂł sencera:
–Què en sabem dels fets de Vallmanya?
–Què en sabĂ­em de Paco el GenovĂŠs?
–Sabem que la millor cervesa del mĂłn ĂŠs catalana?
Informa:RACOCATALA.CAT (7-VIII-2021)

190 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: