NEIX CLAPCLAP, LA NOVA PLATAFORMA DE CONTINGUT 100% EN CATALÀ

Aquest dissabte naixerà ClapClap, la nova plataforma de contingut 100% en català. L’espai mostrarà canals en directe i vídeos a la carta de YouTube i Twitch en la nostra llengua.

L’accés a la plataforma serà gratuït i tothom podrà entrar-hi, mirar quins canals estan en directe, explorar continguts en català i descobrir nous creadors. Però a més, hi haurà l’opció de subscriure’s a la plataforma, que serà opcional, i comportarà diversos avantatges.

L’espai web ClapClap genera un conglomerat en línia que afavoreix la tasca dels creadors en català, seguint la modalitat d’un Patreon però amb tarifa plana. En qualsevol cas, els promotors volen mantenir el compromís de respectar la privadesa dels usuaris i no crearan perfils publicitaris dels usuaris com fan altres xarxes socials.

El funcionament és que les subscriptores van donant claps, que són com els likes de les xarxes socials però se’n poden donar fins a 10 a cada vídeo. De manera que quants més claps es donen a un vídeo, més gran serà la part de la contribució que anirà al creador. És a dir, els subscriptors poden controlar a quins creadors volen donar suport i en tot moment poden monitoritzar com es reparteix la vostra aportació des del tauler de control i personalitzar la pàgina d’inici amb els seus creadors preferits.

El projecte anirà afegint noves funcions i ha estat creat des del voluntariat i sense ànim de lucre.
Informa:RACOCATALA.CAT (2-3-2022)

153 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: