NEIX EL NOU WEB “DESDELSOFA.CAT” PER FACILITAR LA CERCA DE PEL·LÍCULES I SÈRIES EN CATALÀ I ARANÈS

Neix un nou web desdelsofà.cat en que a partir d’ara podrem trobar tot el contingut en català i aranès disponible a les més de 20 plataformes que ofereixen contingut en català, des de les plataformes més internacionals com Disney+ fins a la més catalana com Xala!, des d’HBO Max, la plataforma amb menys contingut en català fins a FliminCAT, la plataforma amb més contingut en català, de la plataforma més gran com Netflix a la més petita com Planet Horror, passant per les plataformes de les televisions públiques i distribuïdores. També podreu trobar curiositats i informació sobre l’estat del català a les diferents plataformes de streaming i un llistat de streamers i col·lectius que promouen l’audiovisual en català.

A la pàgina desdelsofà.cat podreu buscar el contingut en català disponible a les diverses plataformes, podeu trobar el títol més adient pels vostres gustos gràcies als filtres. Podreu filtrar el contingut per plataforma, versió (versió en català, VOSC, multilingüe, aranès, sense diàleg o 3D), gènere i producció (pel·lícula, sèrie, curt o programa).

La web està administrada per l’usuari de Twitter i col·laborador de Racó català @Streamingcatala amb l’ajuda de l’empresa Arapla.cat al disseny i l’empresa Sirion Developers a la programació de la web.

Informa:RACOCATALA.CAT (16-XI-2021)

464 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: