NEIX EL SEGELL DE PRODUCTE LINGÜÍSTICAMENT RESPONSABLE: FOMENTAR EL CATALÀ AL CONSUM

La Plataforma per la Llengua ha impulsat el segell de Producte Lingüísticament Responsable. Un segell que té com a objectiu identificar els productes etiquetats, com a mínim, en català.L’objectiu del segell, doncs, és reforçar la visibilitat i la projecció d’aquells productes que compleixen la legislació vigent i que, a més a més, desenvolupen una Responsabilitat Social Empresarial (RSE) que té en compte la cohesió i la inclusió socials.

L’ús del català posiciona l’empresa respecte del seu entorn i dels seus públics amb un valor afegit de prestigi, qualitat i bon servei. Amb aquest distintiu, la Plataforma per la Llengua vol facilitar al consumidor la identificació de les empreses millor adaptades al mercat de parla catalana.

Segons l’organització, ja s’han fet públiques les primeres marques i empreses que han incorporat el segell als seus productes: la cadena de supermercats Sorli, els embotits La Selva, Torrons i Mel Alemany, l’empresa de jocs de taula Devir, els cellers Mas Romeu i Pagès Entrena, la cerveseria Lo Vilot i les empreses d’alimentació i productes ecològics Dàlit Natura i Alternativa3.

Informa:ELRACOCATALA.CAT (7-8-2019)
404 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: