NEIX LA FERA, UN NOU PROJECTE PER IMPULSAR I ENFORTIR ELS CONTINGUTS AUDIOVISUALS EN CATALÀ

Neix la Fera, una iniciativa sense ànim de lucre per a impulsar i enfortir els projectes audiovisuals en català que es publiquen a les xarxes socials. La voluntat és de generar oportunitats de contingut i podcasts en llengua catalana. “Els connectarem amb nous públics, oferint-los eines per a ser autosuficients per tal d’arribar a àmbits on el català no té presència i impulsar-los cap a una distribució internacional”, detallen.

És una eina impulsada per diverses persones preocupades pel futur de la llengua i amb el suport d’Òmnium Cultural i Fundació.cat.

Ara n’han fet un avançament, però el projecte veurà la llum l’1 de juliol. El primer programa que impulsaran serà un concurs amb què escolliran tres projectes: un podcast, un streamer i un creador per a oferir-los un acompanyament durant el curs vinent- També es faran tallers professionals i es lliurarà un premi de 2.000 euros. El jurat que seleccionarà els projectes és format per diversos perfils que formen part d’àmbits creatius i digitals.
Informa:VILAWEB.CAT (5-5-2022)

77 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: