NERVIS AL PSOE: TOTS ELS SEUS DIPUTATS HAN DE DORMIR A MADRID EL DIA 6

El nerviosisme a les files socialistes ĂŠs evident per la sessiĂł d’investidura del 7 de gener. No pot faltar ningĂş, perquè qualsevol causa aliena ―malaltia, retard de vols o avions o embussos― pot tirar per terra el govern “progressista”.

Per això, la direcciĂł del PSOE s’ha encarregat d’enviar un SMS a cada diputat socialista, un a un, per demanar-los que passin la nit del 6 de gener a Madrid i allunyar, aixĂ­, el fantasma de possibles absències, segons confirmen fonts socialistes.

AixĂ­, pretenen que tots els diputats estiguin sense falta prop del CongrĂŠs ja la nit abans del dia que s’ha de produir la segona i decisiva votaciĂł per a investir Pedro SĂĄnchez com a president del govern espanyol.

La peticiĂł a dels socialistes arriba, a mĂŠs, en un moment d’alta pressiĂł pel fet que Ciutadans i PP estan fent crides al ‘tamayazo’ dirigides a diputats socialistes perquè trenquin la disciplina de vot o no acudeixin a la votaciĂł, evitant aixĂ­ que es pugui crear el govern de coaliciĂł, tal com ha fet la diputada de CoaliciĂłn Canaris Ana Oramas.
Informa:ELNACIONAL.CAT (5-1-2020)

144 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: