NETFLIX ESTRENA LA PRIMERA PEL·LÍCULA EN CATALÀ EL 30-A: “MITCHELL CONTRA LES MÀQUINES “

La primera pel·lícula doblada en català arribarà el 30 d’abril a Netflix: Els Mitchell contra les màquines. La plataforma ha fet públic aquest dimecres el tràiler del nou film d’animació que distribuirà la multinacional i la sorpresa ha estat que estava disponible (només a la plataforma, no als seus canals a les xarxes socials) en llengua catalana, tant en veu com en subtítols. El compte @Doblatgeencatalà ha estat l’únic que ho ha promocionat a les xarxes socials, davant la manca de promoció de Netflix.
Així doncs, després de Disney+ i Amazon Prime, Netflix es converteix en la tercera plataforma en integrar algun contingut en català. Filmin és l’única que té el servei completament disponible en llengua catalana i ofereix contingut en català, subtitulat i fet a Catalunya.
El film, de Sony Pictures, està produït pels responsables dels èxits d’animació com Spider-Man: Into the Spider-Verse o les dues pel·lícules de Lego. La trama girarà al voltant d’una família corrent que s’enfronta al repte més gran de la seva història: salvar el món de l’apocalipsi robòtic.

Informa:NACIODIGITAL.CAT (7-4-2021)

1.019 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: