NO S’HA DE DEIXAR LES XIFRES DE LA MANIFESTACIÓ DE LA DIADA A LA GUÀRDIA URBANA

L’actor Toni Albà ha deixat en evidència el tinent d’alcalde de Seguretat de Barcelona, Albert Batlle, per les xifres atribuïdes a la manifestació de la Diada. Ha apuntat dades que al seu entendre mostren com les xifres pugen o baixen segons si l’acte té la simpatia de l’Ajuntament.

“Pregunta a Albert Batlle de la Guàrdia Urbana de Barcelona: Com és possible que la xifra del Piromusical de la Mercè sigui de 350.000 assistents només a l’avinguda Maria Cristina, i, per contra, la xifra de la Diada sigui només de 600.000 omplint Maria Cristina, plaça d’Espanya i Gran Via fins al passeig de Gràcia?”.

Pregunta a Albert Batlle de la @barcelona_GUB :
Com és possible que la xifra del Piromusical de la Mercé sigui 350.000 assistents NOMÉS a l’av. Maria Cristina i per contra la xifra de la Diada sigui NOMÉS de 600.000 omplint Maria Cristina, plaça d’Espanya, GranVia fins Pg de

— toni albà (@tonialba1) September 12, 2019
La Guàrdia Urbana de Barcelona va rebaixar ahir a 600.000 els manifestants de la Diada, una xifra que contrasta amb la que facilitava altres anys. Aquesta va ser la primera Diada després de la reelecció d’Ada Colau com a alcaldessa, amb el suport de Manuel Valls. El tinent d’alcalde de Seguretat és ara l’exdirigent socialista Albert Batlle, que va dimitir com a director general de la Policia arran del procés independentista.

Informa:ELNACIONAL.CAT(12-9-2019)
N.de la R.
Té molta raó Toni Alba i ho explica molt bé amb l’exemple del Piromusical de la Mercè.L’ANC no pot deixar només a mans de la Guàrdia Urbana les xifres de les manifestacions de la Diada. Hem de dir-ne les nostres, perquè si més no al final sempre es tindran presents les dues. Per sort, ara la Delegació del Gobierno ja no hi diu les seves i, per tant, ha deixat de fer el ridícul.Però nosaltres hem de deixar de ser ingenus.En el pols que mantenim amb l’Estat no podem deixar una cosa tan important com aquesta a mans de gent que no té cap simpatia amb l’independentisme. Ja sabíem que la premsa de la metròpoli parlaria de fracàs fos quina fos l’assistència de públic.Amb tot, no ens ha de preocupar el que digui la premsa madrilenya sinó l’efecte desmotivador que pot produir entre nosaltres.Quan deixarem de fer el prèssec?

390 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: