NOMÉS 75 VOTS SEPAREN LA DESAPARCIÓ DEL PP DE L’AJUNTAMENT DE BARCELONA

Només 75 vots separen el PP de la desaparició a l’Ajuntament de Barcelona
El recompte definitiu determinarà si els populars mantenen la representació al consistori
Si Josep Bou i Óscar Ramírez queden fora, ERC i PSC guanyaran un regidor cadascun

El recompte definitiu de les eleccions municipals determinarà si el PP manté els dos regidors que va obtenir a l’Ajuntament de Barcelona o si els acaba perdent en no superar el llindar del 5% de vots que requereix la llei per obtenir representació.

Segons l’escrutini realitzat diumenge a la nit, la candidatura liderada per Josep Bou va aconseguir 37.745 vots, una xifra que suposa el 5,01%, però si en el recompte oficial d’aquest dimecres se li invaliden 75 paperetes, no arribarà a aquest percentatge i tant Bou com el seu número dos, Óscar Ramírez, perdran la seva cadira. En cas que això passi, qui augmentarà la seva representació serà ERC, que passarà de deu a onze regidors, i el PSC, que creixerà de vuit a nou.

Fonts populars han assegurat a l’ACN que són optimistes perquè han detectat que les actes d’algunes meses registren un nombre de vots molt inferior als que esperaven, per la qual cosa confien sumar-ne més al recompte final i que no perilli el seu lloc al consistori.

PROTESTA DE LA CUP
D’altra banda, la CUP ha fet una protesta al Ministeri de L’interior en el sentit que els ha concedit 55.567 vots menys en les recents eleccions municipals.
Informa:ELPUNTAVUI.CAT (28-5-2019)

397 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: