NOU DALTABAIX AL BARÇA: JORDI CRUYFF MARXARÀ A FINAL DE TEMPORADA

Nou daltabaix al Barça: Jordi Cruyff marxarà a final de temporada.
El Barça es queda sense director esportiu amb la renúncia de Jordi Cruyff.
(BERNAT AGUILAR)

L’estructura esportiva del Barça se segueix desconstruint a mesura que passen les setmanes. Si fa uns dies el director de futbol, Mateu Alemany, confirmava que a final de temporada es desvincularia del Barça, qui ha seguit el mateix camí ha estat Jordi Cruyff. L’actual director esportiu culer ha decidit iniciar un nou camí professional i també abandonarà l’entitat blaugrana quan acabi l’actual curs futbolístic.
Jordi Cruyff, adeu després de dos anys al Barça

“Jordi Cruyff no renovarà contracte amb l’entitat a final de la present temporada pel desig d’emprendre nous projectes professionals”, afirma el Barça en un comunicat. L’actual director esportiu culer ha comunicat la seva decisió aquest mateix matí al president Joan Laporta, en una trobada “emotiva”.

D’aquesta manera es posa punt i final a una relació de dues temporades de Cruyff amb el Barça. En aquesta nova etapa al club blaugrana, ja havent passat com a jugador en la seva etapa de formació i amb el debut al futbol professional, aquesta vegada va tornar per ser el director esportiu al costat de Mateu Alemany i de la mà de Joan Laporta, el seu gran valedor. Ara, però, vol valorar nous camins i té la intenció de trobar “nous desafiaments”.

L’exjugador culer també ha volgut transmetre el seu “compromís d’ajudar el Club en la transició cap a una nova estructura de l’executiva del futbol”. El seu últim dia serà el proper 30 de juny, quan oficialment acabi la temporada 2022/23. I és que ara el Barça haurà d’afrontar el repte de reconstruir-se de cara al proper estiu.

El Barça, en busca d’un nou Jordi Cruyff

Tal com s’ha anat coneixent, la decisió de Jordi Cruyff no estaria lligada ni amb la renúncia de Mateu Alemany ni amb la més que probable arribada de Deco a la direcció de futbol blaugrana. El dirigent hispano-neerlandès ja havia pres la decisió fa un temps, però no volia comunicar fins que la temporada estigués pràcticament resolta, com ha estat el cas, just després de la rua de celebració de la Lliga.

I ara Joan Laporta tindrà el repte de reconstruir l’àrea esportiva, buscant un nou director de futbol i nou director esportiu. I s’hauran de posar a treballar ben aviat per començar a construir la nova temporada i tenir-la pràcticament a punt el proper mes d’agost, quan començarà oficialment el curs futbolístic.

I tot apunta que l’exjugador blaugrana Deco agafarà el timó de la direcció de futbol, però encara caldrà cobrir la posició de director esportiu, la que fins ara ocupa Jordi Cruyff.
Informa:ELNACIONAL:CAT (16-V-2023)

81 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: