NOVA BUFETADA DEL PARLAMENT EUROPEU A ESPANYA

( JOSÉ ANTICH )

Ha de ser molt dur per a la justícia espanyola rebre una reprimenda dia sí dia també per totes les decisions que adopta en relació amb els membres del Govern que es van exiliar o són a la presó i els Jordis. Aquest dia de Reis ha estat comunicada una decisió del Parlament Europeu que hauria d’avergonyir els seus diferents destinataris: la Junta Electoral Central, en primera instància, i, també, el Tribunal Suprem.

La nota del Parlament Europeu no podia ser més contundent: “Seguint la sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea del passat 19 de desembre del 2019, durant la sessió plenària del 13 de gener del 2020, el Parlament Europeu prendrà acta de l’elecció com a diputats europeus de Toni Comín, Oriol Junqueras i Carles Puigdemont”. Punt i final.

La JEC no ho respectarà en el cas de Junqueras i el Suprem manté les ordres de detenció de Puigdemont i Comín. Que Espanya no respecta les decisions europees és una evidència i cal esperar que en algun moment sigui sancionada, ja que no és acceptable la situació actual. La notícia hauria d’ocupar aquest dimarts un espai important als diaris de paper que s’editen a Madrid i alguns de Barcelona, sobretot perquè van vendre als seus lectors que aquesta circumstància no arribaria a succeir. Era una gran mentida al servei del deep state, com tantes altres que s’han anat divulgant aquests dos últims anys.

En una Espanya que viu pendent d’un possible tamayazo i en la qual, unes hores abans de la investidura definitiva de Pedro Sánchez, el PSOE ha d’instar els seus diputats que avancin el seu desplaçament a Madrid per si de cas, la justícia que ve d’Europa sens dubte cou. Però no n’hi ha prou si no es rectifica. I això, avui, lamentablement, queda molt molt lluny.
Informa:ELNACIONAL.CAT (7-1-2020)

157 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: