NOVA BUFETADA DEL PARLAMENT EUROPEU A ESPANYA

( JOSÉ ANTICH )

Ha de ser molt dur per a la justĂ­cia espanyola rebre una reprimenda dia sĂ­ dia tambĂŠ per totes les decisions que adopta en relaciĂł amb els membres del Govern que es van exiliar o sĂłn a la presĂł i els Jordis. Aquest dia de Reis ha estat comunicada una decisiĂł del Parlament Europeu que hauria d’avergonyir els seus diferents destinataris: la Junta Electoral Central, en primera instĂ ncia, i, tambĂŠ, el Tribunal Suprem.

La nota del Parlament Europeu no podia ser mĂŠs contundent: “Seguint la sentència del Tribunal de JustĂ­cia de la UniĂł Europea del passat 19 de desembre del 2019, durant la sessiĂł plenĂ ria del 13 de gener del 2020, el Parlament Europeu prendrĂ  acta de l’elecciĂł com a diputats europeus de Toni ComĂ­n, Oriol Junqueras i Carles Puigdemont”. Punt i final.

La JEC no ho respectarĂ  en el cas de Junqueras i el Suprem mantĂŠ les ordres de detenciĂł de Puigdemont i ComĂ­n. Que Espanya no respecta les decisions europees ĂŠs una evidència i cal esperar que en algun moment sigui sancionada, ja que no ĂŠs acceptable la situaciĂł actual. La notĂ­cia hauria d’ocupar aquest dimarts un espai important als diaris de paper que s’editen a Madrid i alguns de Barcelona, sobretot perquè van vendre als seus lectors que aquesta circumstĂ ncia no arribaria a succeir. Era una gran mentida al servei del deep state, com tantes altres que s’han anat divulgant aquests dos Ăşltims anys.

En una Espanya que viu pendent d’un possible tamayazo i en la qual, unes hores abans de la investidura definitiva de Pedro SĂĄnchez, el PSOE ha d’instar els seus diputats que avancin el seu desplaçament a Madrid per si de cas, la justĂ­cia que ve d’Europa sens dubte cou. Però no n’hi ha prou si no es rectifica. I això, avui, lamentablement, queda molt molt lluny.
Informa:ELNACIONAL.CAT (7-1-2020)

207 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: