NOVA VICTÒRIA JUDICIAL DE LA SUPERLLIGA SOBRE LA UEFA

El projecte de la Superlliga es troba en estat de letargia des que nou dels dotze clubs fundadors van fer marxa enrere, però en cap cas està enterrat. El seu ideòleg i president, Florentino Pérez, no es farà enrere, i tampoc no ho faran Andrea Agnelli, de la Juventus, i Joan Laporta, del Barça, qui ha insistit en diverses ocasions que la UEFA s’ha d’asseure a parlar amb els clubs i deixar d’amenaçar-los per solucionar els problemes del futbol europeu actual.

Aleksander Ceferin, president de la UEFA, té ganes de revenja i ho està intentant a través de tots els mitjans. Tanmateix, la Justícia l’està frenant contínuament. Després que un tribunal suís notifiqués al màxim organisme del futbol europeu que no podia amenaçar Barça, Madrid i Juventus amb l’expulsió de la Champions perquè estaria incorrent en un delicte d’abús de poder, el Jutjat Mercantil 17 de Madrid ha tornat a colpejar Ceferin.

Segons una interlocutòria del seu titular, Manuel Ruiz de Lara, que ha revelat el diari As, la UEFA haurà de retirar les sancions que havia interposat als nou clubs que es van fer enrere del projecte. Concretament, Ceferin havia obligat aquests equips (Atlètic de Madrid, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Tottenham, Arsenal, Milan, Inter de Milà i Liverpool) a pagar una multa de quinze milions d’euros al fons de solidaritat de la UEFA, la qual, si no es retorna, acabarà en una sanció per a la mateixa entitat reguladora del futbol europeu. A Ceferin se li acaben els arguments i les amenaces i haurà de començar a negociar.
Informa:ELMON.CAT (2-VII-2021)

220 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: