OFICIAL: EL BARÇA ANUNCIA LA CONTINUÏTAT DE RONALD KOEMAN

Ronald Koeman continuarà sent l’entrenador del FC Barcelona la pròxima temporada. Així ho ha anunciat aquesta tarda Joan Laporta, minuts després d’acabar la junta directiva. “Després del període de reflexió que ens havíem donat vull anunciar que hem decidit donar continuïtat al contracte que té Ronald Koeman en vigor”, ha afirmat Laporta.

El president del Barça. a més, ha negat que, com s’ha dit, a Koeman se li hagi imposat la manera que ha de jugar l’equip per poder continuar sent l’entrenador blaugrana. “Amb un professional nosaltres no parlem de temes esportius. Ell sap molt més. Hem parlat de temes filosòfics, de mentalitat… Koeman ha estat impecable en tot moment. A mi m’agrada conèixer les persones. Així com en el seu moment vaig tenir una bona relació amb Rijkaard o amb Guardiola, volia conèixer millor al Ronald”.

Laporta també ha volgut disculpar-se amb Koeman en considerar que les seves paraules no van ser ben interpretades. “Potser no vaig calibrar bé les meves paraules i així li he fet saber a Koeman. No vaig calcular bé la dimensió mediàtica”. El president, a més, ha negat que Koeman segueixi perquè el Barça no tingui diners per pagar-li la liquidació. “De cap manera. Això no és així”.

“La figura de Koeman surt reforçada, hem aprofundit en la nostra relació. el veig motivat, molt il·lusionat i amb la mentalitat que cal tenir”.

L’arribada de Jordi és el retorn d’un Cruyff a casa”

L’altre gran nom propi de la roda de premsa de Joan Laporta ha estat, és clar, Jordi Cruyff, que aquest dijous s’ha vinculat oficialment al Barça. “Jordi estarà vinculat a l’àrea esportiva a càrrec de Mateu Alemany. Ha estat a la Xina, Israel, Malta, Equador… És una persona de món que torna a casa a treballar. A més, Jordi ens dona una solució de comodí en determinades situacions que es puguin plantejar”, ha valorat Laporta.

“Ha estat una reunió molt emotiva. És el retorn d’un Cruyff a casa. Estem molt contents i satisfets”, ha conclòs.
L’Assemblea, el 4 de juliol al Camp Nou

D’altra banda, Elena Fort, vicepresidenta de l’àrea institucional del Barça i portaveu de la Junta Directiva blaugrana, ha anunciat que l’Assemblea de socis se celebrarà el pròxim 4 de juliol. Com a gran novetat, aquesta serà al Camp Nou.

Fort ha informat que a l’Assemblea es tractarà l’aprovació de la liquidació de l’exercici econòmic del curs anterior, així com el pressupost aprovat per la junta anterior de cara a la pròxima temporada. La portaveu del Barça també ha informat que la Junta Directiva ha decidit reobrir l’alta de socis, traient totes les restriccions que va imposar la Junta anterior. “És la resposta al desig de molts barcelonistes que ara no poden fer-se socis pels obstacles que ho impedien”.

Informa:ELNACIONAL.CAT (3-6-20219

251 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: