ÒMNIUM CULTURAL JA TÉ MÉS DE 190.000 SOCIS: ARA CAL QUE LLUITI MÉS PER LA LLENGUA

Òmnium Cultural ha protagonitzat en els darrers temps un creixement de socis que la institució gestada el 1961 per protegir la llengua i la cultura no havia imaginat. L’entitat disposa de més de 190.004 associats, una musculatura guanyada en els anys àlgids del procés, en què ha exercit el paper d’actor d’aglutinador del sobiranisme, també en la tasca de resposta a la repressió de l’Estat. De fet, des del setembre del 2017, fins a 116.228 ciutadans han decidit fer-se socis d’Òmnium.

El tarannà de l’entitat, així com l’ascendent del seu president -Jordi Cuixart-, expliquen que s’hagin multiplicat suports, que no paren de créixer. Ara suma cada mes un miler llarg de nous socis, malgrat el moment polític que viu l’independentisme. Durant aquest setembre, l’últim mes amb balanç tancat, Òmnium ha fet 1.350 nous socis.
Informa:NACIODIGITAL.CAT (29-X-2021)
N.de la R.
Cal celebrar l’èxit d’Òmnium Cultural que ja té més socis que el Barça.Esperem que a més de lluitar per la independència no oblidi la lluita–sí,aquesta és la paraula exacta–per la llengua.La Plataforma per la Llengua és un exemple de com amb una sabata i amb una espardenya es poden fer moltes coses.Cal que Òmnium es posi el “mono” de treball. Oi que ens entenem?

114 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: