√íMNIUM INUNDA CATALUNYA DE CARTELLS EN FAVOR DE L’AMNISTIA ARA

Autobusos, estacions de metro i ferrocarrils, autopistes o carrers diversos. √ímnium Cultural ha escampat per totes les comarques catalanes cartelleria amb el lema Amnistia Ara, la campanya a la qual donen suport m√©s de dues-centes personalitats de l’√†mbit pol√≠tic, social, cultural i esportiu que van m√©s enll√† de l’espai independentista.

La iniciativa la va engegar fa una setmana l’entitat presidida per Jordi Cuixart, en col·laboració amb la plataforma Som el 80%, amb l’objectiu d’empènyer la classe política a treballar per fer possible una llei d’amnistia que pugui treure els presos independentistes de la presó i acabar, de passada, amb la resta de causes obertes contra centenars de persones arran de l’1-O.

L’expansi√≥ pels carrers de Catalunya √©s la segona fase, que s’encavalca amb el manifest que ja van presentar just la vig√≠lia de la reuni√≥ entre Quim Torra i Pedro S√°nchez i que advoca per l’amnistia com a “part imprescindible per enfortir l’aposta pel di√†leg”. Entre els primers signants, destaquen noms vinculats a l’independentisme -Carod-Rovira o Andreu Mas-Colell-, per√≤ tamb√© d’altres que traspassen les seves fronteres com comuns o exsocialistes -Joaquim Nadal, Xavier Dom√®nech, Gala Pin, Rosa LLuch o Gemma Ubasart-.

Més enllà de la política, destaquen figures com Pep Guardiola, Juliol Manrique, Bonaventura Clotet, Gerard Quintana o Joan Dausà.
informa:ELNACIONAL.CAT (11-2-2020)

164 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: