ÒMNIUM INUNDA CATALUNYA DE CARTELLS EN FAVOR DE L’AMNISTIA ARA

Autobusos, estacions de metro i ferrocarrils, autopistes o carrers diversos. Òmnium Cultural ha escampat per totes les comarques catalanes cartelleria amb el lema Amnistia Ara, la campanya a la qual donen suport mĂŠs de dues-centes personalitats de l’Ă mbit polĂ­tic, social, cultural i esportiu que van mĂŠs enllĂ  de l’espai independentista.

La iniciativa la va engegar fa una setmana l’entitat presidida per Jordi Cuixart, en col·laboració amb la plataforma Som el 80%, amb l’objectiu d’empènyer la classe política a treballar per fer possible una llei d’amnistia que pugui treure els presos independentistes de la presó i acabar, de passada, amb la resta de causes obertes contra centenars de persones arran de l’1-O.

L’expansiĂł pels carrers de Catalunya ĂŠs la segona fase, que s’encavalca amb el manifest que ja van presentar just la vigĂ­lia de la reuniĂł entre Quim Torra i Pedro SĂĄnchez i que advoca per l’amnistia com a “part imprescindible per enfortir l’aposta pel diĂ leg”. Entre els primers signants, destaquen noms vinculats a l’independentisme -Carod-Rovira o Andreu Mas-Colell-, però tambĂŠ d’altres que traspassen les seves fronteres com comuns o exsocialistes -Joaquim Nadal, Xavier Domènech, Gala Pin, Rosa LLuch o Gemma Ubasart-.

MĂŠs enllĂ  de la polĂ­tica, destaquen figures com Pep Guardiola, Juliol Manrique, Bonaventura Clotet, Gerard Quintana o Joan DausĂ .
informa:ELNACIONAL.CAT (11-2-2020)

148 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: