ORIOL MITJÀ ANUNCIA QUE JA HA ACABAT L’ESTUDI COVID-19

L’epidemiòleg Oriol Mitjà ha confirmat aquest dissabte que ha tenen els resultats de l’estudi Covid-19​, liderat per ell mateix i el metge Bonaventura Clotet, que té l’objectiu de reduir la capacitat de transmissió del coronavirus.

La investigació treballa sota la hipòtesi de partida que, gràcies al tractament amb el medicament hidroxicloroquina a contactes propers d’un pacient amb coronavirus, es pot reduir el nombre d’aquests contactes que desenvoluparan la infecció.

Mitjà ha assegurat en el seu perfil de Twitter que els resultat els faran públics quan se superi el procés regulatori.

“Ja tenim resultats de l’estudi Covid-19! Un esforç titànic de 150 investigadors per visitar a 3.000 persones i fer la gestió i anàlisis de dades. Els farem públics així quan superem el procés regulatori. Sento no poder dir més”

Ja tenim resultats de l’estudi #COVID19! 👏🏼
Un esforç titànic de 150 investigadors per visitar a 3,000 persones i fer la gestió i anàlisis de dades.
Els farem públics així quan superem el procés regulatori. Sento no poder dir més 🤐

aquí info previa 👉 https://t.co/OsBlVJyuWo

— Oriol Mitjà (@oriolmitja) May 23, 2020
L’assaig clínic ha comptat amb un equip de 150 investigadors que han visitat 3.000 persones que han passat la malaltia.

L’estudi està fet en col·laboració amb el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, l’Institut Català de la Salut, el Centre d’Estudis Epidemiològics sobre les Infeccions de Transmissió Sexual i Sida de Catalunya (CEEISCAT) i l’Hospital Germans Trias i Pujol. A més, té l’aprovació de l’Agència Espanyola del Medicament i de l’Organització Mundial de la Salut.
Informa:ELNACIONAL.CAT (24-5-2020)

286 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: