ORIOL MITJ√Ä ANUNCIA QUE JA HA ACABAT L’ESTUDI COVID-19

L’epidemi√≤leg Oriol Mitj√† ha confirmat aquest dissabte que ha tenen els resultats de l’estudi Covid-19‚Äč, liderat per ell mateix i el metge Bonaventura Clotet, que t√© l’objectiu de reduir la capacitat de transmissi√≥ del coronavirus.

La investigaci√≥ treballa sota la hip√≤tesi de partida que, gr√†cies al tractament amb el medicament hidroxicloroquina a contactes propers d’un pacient amb coronavirus, es pot reduir el nombre d’aquests contactes que desenvoluparan la infecci√≥.

Mitj√† ha assegurat en el seu perfil de Twitter que els resultat els faran p√ļblics quan se superi el proc√©s regulatori.

“Ja tenim resultats de l’estudi Covid-19! Un esfor√ß tit√†nic de 150 investigadors per visitar a 3.000 persones i fer la gesti√≥ i an√†lisis de dades. Els farem p√ļblics aix√≠ quan superem el proc√©s regulatori. Sento no poder dir m√©s”

Ja tenim resultats de l‚Äôestudi #COVID19! ūüĎŹūüŹľ
Un esforç titànic de 150 investigadors per visitar a 3,000 persones i fer la gestió i anàlisis de dades.
Els farem p√ļblics aix√≠ quan superem el proc√©s regulatori. Sento no poder dir m√©s ūü§ź

aqu√≠ info previa ūüĎČ https://t.co/OsBlVJyuWo

‚ÄĒ Oriol Mitj√† (@oriolmitja) May 23, 2020
L’assaig cl√≠nic ha comptat amb un equip de 150 investigadors que han visitat 3.000 persones que han passat la malaltia.

L’estudi est√† fet en col¬∑laboraci√≥ amb el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, l’Institut Catal√† de la Salut, el Centre d’Estudis Epidemiol√≤gics sobre les Infeccions de Transmissi√≥ Sexual i Sida de Catalunya (CEEISCAT) i l’Hospital Germans Trias i Pujol. A m√©s, t√© l’aprovaci√≥ de l’Ag√®ncia Espanyola del Medicament i de l’Organitzaci√≥ Mundial de la Salut.
Informa:ELNACIONAL.CAT (24-5-2020)

147 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: