ORIOL MITJÀ: ” ARAGONÈS HA ESTAT UN EGOISTA DURANT LA PANDÈMIA”

Oriol Mitjà insinua que Pere Aragonès no és “bona persona”
L’epidemiòleg diu que no és ni honest ni amb vocació de servei públic, després que hagi estat proclamat candidat d’ERC
Nou dard de l’epidemiòleg Oriol Mitjà contra els dirigents polítics, aquesta vegada, adreçat a Pere Aragonès, que acaba de ser proclamat candidat a la presidència de la Generalitat per ERC. En un apunt durissim a Twitter, Mitjà ha dit que “hi ha polítics d’ERC honestos i amb vocació de servei públic: Marta Vilalta, Ester Capella, Robert Fabregat i tants altres. En Pere Aragonès no és un d’ells.

Durant la pandèmia ha estat egoista i no s’ha preocupat gens per l’interès general”. En una altra piulada, Mitjà assegura que “he interaccionat amb molts polítics durant la Covid-19. Sé quins han respost de forma noble i solidària i quins han prioritzat la seva agenda personal. Al final, són més importants les persones que la ideologia dels partits i voldria una persona bona com a president de la Generalitat”.

Fa unes setmanes, Mitjà ja va carregar contra la consellera de Salut, Alba Vergés, i va demanar als electors que el 14F no permetin que els càrrecs polítics del seu departament “conservin el lloc de treball”.

Hi ha polítics d’@Esquerra_ERC honestos i amb vocació de servei públic: @martavilaltat @estercapella @robertfabregat i tants altres.

En @perearagones no és un d’ells. Durant la pandèmia ha estat egoista i no s’ha preocupat gens per l’interés general.https://t.co/L7G4bMRQvU

— Oriol Mitjà (@oriolmitja) November 20, 2020
Informa:ELMON.CAT (21-11-2020)

227 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: