PABLO HASÉL SERÀ ALLIBERAT EL 14 D’ABRIL…DEL 2017!

Pablo Hasél serà alliberat el 14 d’abril del 2027, després de sis anys i dos mesos a la presó pel seu activisme polític.

La Plataforma Antirepressiva de Ponent retreu al govern espanyol “més progressista” que no hagi “mogut ni un dit” per derogar els delictes d’opinió.

La Plataforma Antirepressiva de Ponent ha anunciat que el raper Pablo Hasél ha estat notificat amb la data en què serà alliberat: el 14 d’abril del 2027. Això serà possible després de passar sis anys i dos mesos a la presó per exercir el dret a la llibertat d’expressió i com a represàlia pel seu ferm activisme polític.
Publicitat

En un comunicat difós a les xarxes socials, la plataforma recorda que el 2021 el govern espanyol “més progressista” del PSOE i Podemos “va prometre la derogació dels delictes d’opinió amb l’únic objectiu de desmobilitzar tots aquells que van sortir al carrer” per protestar contra l’empresonament de l’artista.

Els activistes retreuen que els “no han mogut ni un dit” ara reclamen que la gent voti el 23-J per frenar el PP i Vox. Per tot plegat, fan una crida a “organitzar-se al marge de les seves institucions per conquerir tots els nostres drets i llibertats democràtiques”.
Informa:LAREPUBLICA.CAT (23-VII-2023)

71 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: