PALUZIE A ” THE NATIONAL”: “CAL LA VIA UNILATERAL PER A CATALUNYA”

Aprofitant la seva estada a Edimburg per donar suport a la consellera Clara PonsatĂ­, la presidenta de l’Assemblea Elisenda Paluzie va concedir una entrevista al diari The National, l’Ăşnic obertament favorable a la independència escocesa. En plenes negociacions d’Esquerra amb el PSOE per investir Pedro SĂĄnchez, l’Assemblea estĂ  d’esquenes a una entesa amb els socialistes que no accepti l’autodeterminaciĂł: “Els barons socialistes de diferents regions sĂłn profundament anticatalanistes, per la qual cosa ĂŠs una situaciĂł difĂ­cil” poder pactar.

És per això que Paluzie senyala que “Catalunya insta a preparar-se per la via unilateral cap a la independència”. A mĂŠs, hi posa un adjectiu a les trobades entre independentistes amb Iglesias i SĂĄnchez. Segons la lĂ­der de l’Assemblea sĂłn “estranyes”. I veient d’on venen i cap a on van, sĂłn escèptics a arribar a cap acord.

Catalans should prepare properly for unilateral path to independence – Paluzie https://t.co/tV22ICrcsw

— Greg Russell 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🎗🍻🎗🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 (@MediaNetScot) December 13, 2019
Sobre la situaciĂł actual a Catalunya, Paluzie no es mostra optimista: “L’onada de repressiĂł ha augmentat, ara n’hi ha mĂŠs desprĂŠs de les protestes i manifestacions per la sentència de l’1 d’octubre”. L’Ăşnica via que donarien per vĂ lida a donar suport a qualsevol formaciĂł d’un govern espanyol seria que “reconeixĂŠs Catalunya com un subjecte polĂ­tic “.
Informa:ELNACIONAL.CAT (14-12-2019)

164 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: