PALUZIE: ” ELS DARRERS INCIDENTS HAN POSAT CATALUNYA A LA PREMSA INTERNACIONAL “

La pre¬≠si¬≠denta de l‚ÄôANC, Eli¬≠senda Palu¬≠zie, ha afir¬≠mat que els inci¬≠dents al car¬≠rer dels dar¬≠rers dies han fet visi¬≠ble el con¬≠flicte i que sigui pre¬≠sent a la premsa inter¬≠na¬≠ci¬≠o¬≠nal ‚Äúde manera con¬≠ti¬≠nu¬≠ada‚ÄĚ. En una entre¬≠vista a ‚ÄôEls Matins de TV3‚Äô, Palu¬≠zie ha afe¬≠git que aix√≤ pot tenir aspec¬≠tes posi¬≠tius i nega¬≠tius i que, de moment, les enques¬≠tes del 10-N no indi¬≠quen que els alda¬≠rulls hagin de res¬≠tar suports a l‚Äôinde¬≠pen¬≠den¬≠tisme.
‚ÄúPer√≤ el prin¬≠ci¬≠pal res¬≠pon¬≠sa¬≠ble √©s la viol√®ncia de l‚ÄôEstat, que ha con¬≠dem¬≠nat un movi¬≠ment pac√≠fic a penes de pres√≥ de dos d√≠gits‚ÄĚ, ha defen¬≠sat.
Informa:ELPUNTAVUI.CAT (28-10-2019)

N.de la R.
Aquestes declaracions han aixecat molta polseguera en els mitjans unionistes, especialment a La Vanguardia. Hip√≤crites! Com √©s que no s’ha condemnat els aldarulls al carrer a Fran√ßa, Hong kong, Equador,Xile, L√≠ban… i, en canvi aqu√≠ s√≠ quan en la majoria d’aquests pa√Įsos hi ha hagut morts? Gr√†cies a les protestes,s√≠, bona part del m√≥n s’ha assabentat que aqu√≠ tenim un problema pol√≠tic.Curiosament, Espanya √©s l’√ļnic Estat del m√≥n que no ha sabut trobar una sortida a les protestes actuals.Vegem-ho: Fran√ßa ha cedit molt amb les armilles grogues; Equador no ha incrementat els presus dels carburs; Xile no augmentar√† el preu del metro; Hong Kong no extraditar√† ning√ļ a Xina i el L√≠ban no augmentar√† els preus de les trucades telef√≤niques. I Espanya? B√©,gr√†cies.Vol dir aix√≤ que les protestes han sigut massa suaus?

282 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: