PALUZIE I MAURI DEMANEN EXPLICACIONS A BATLLE PER MANIPULAR LES XIFRES

El vicepresident d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri, ha demanat explicacions després de conèixer la xifra d’assistents a la manifestació d’aquest dissabte contra la sentència del judici al procés.

Òmnium Cultural
✔
@omnium
🔴@marcelmauri: “És inadmissible manipular les dades d’assistència. Fa dos anys vam omplir el carrer Marina fins la Sagrada família com ara. Demanarem explicacions” @tv3cat

En declaracions a TV3, Mauri ha titllat d'”inadmissible manipular les dades d’assistència”. “Fa dos anys vam omplir el carrer Marina fins la Sagrada Família com ara”, ha indicat el vicepresident de l’entitat cultural recordant que en aquella manifestació es va xifrar l’assistència en 750.000 persones.

Davant del que Mauri considera una “manipulació” de dades, ha demanat explicacions al responsable de seguretat de l’Ajuntament, Albert Batlle.

Des de l’ANC, la seva presidenta, Elisenda Paluzie, també ha carregat contra la Guàrdia Urbana de Barcelona i, sobretot, contra el seu responsable polític, el regidor Albert Batlle. En aquest sentit, la presidenta de l’Assemblea ha avisat que estarà pendent de “quina xifra dona demà diumenge” la Guàrdia Urbana a la manifestació de Societat Civil Catalana. Amb tot, Paluzie ha recordat que “l’objectiu d’avui era omplir el carrer Marina, que és el mateix que es va fer fa dos anys i s’ha omplert”.

Mauri i Paluzie no són els únics que s’han dirigit a Albert Batlle; l’exdirector general de seguretat de la Generalitat als anys 80, Miquel Sellares, ha acusat Batlle de “desprestigiar la Guàrdia Urbana” i li ha preguntat “amb quin mètode” s’ha fet el recompte de manifestants.

Miquel Sellares
@MiquelSellares
Albert Batlle està desprestigi an la Guàrdia Urbana.Diuen ,,350.000 participants…..amb quin mètode.Dignitat GU.

Per la seva banda, el president de JxCat al Parlament, Albert Batet, ha indicat que “des de que el PSC té la Guàrdia Urbana de Barcelona, els números no quadren amb les imatges”.

Albert Batet Canadell🎗
@albertbatet
Sorpresa! Sorpresa!
Des des que el PSC té la guàrdia urbana de Barcelona, els números no quadren amb les imatges.

El cantautor Lluís Llach ha indicat, en to irònic, que la Guàrdia Urbana “portava les ulleres amb els vidres a l’inrevés”.

@lluis_llach
Feliç de veure 700.000 persones al carrer Marina. Curiós, la G. Urbana no n’ha vist 350.000. Portaven les ulleres amb els vidres a l’inrevés. Demà es posaran la de doblar. Coses del PSC i el senyor Batlle que demà és manifestaran amb l’ultra dreta. 👹🌹
Informa:ELNACIONAL.CAT (26-10-2019)
N.de la R.
Tots tenen més raó que un sant. Les imatges no menteixen i la xifra de 350.000 és encarransida.Amb tot, els organitzadors de les manifestacions no haurien de deixar el ball de les xifres només mans de la Guàrdia Urbana.Cal que en facilitin les pròpies. Si més no, si ha un ball de xifres fa que tothom les pugui comparar i queden per al futur. Ara ho deixem a mans dels ocupants.Per favor, protestem,sí,però tinguem les nostres xifres.

309 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: