PALUZIE, SOBRE LA DIADA: POSSIBLE MOBILITZACIÓ DE MANERA DIGITAL

La presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Elisenda Paluzie, ha assegurat que de cara a l’organització de la manifestació de l’Onze de Setembre caldrà posar “imaginació” i “creativitat” i “aprendre a mobilitzar-se de manera digital” com a conseqüència de la pandèmia.

En declaracions a Catalunya Ràdio, Paluzie ha apuntat que la situació encara és “prematura” com per prendre una decisió tenint en compte les eventuals restriccions en actes al carrer.

Les diferents opcions per celebrar la marxa es prendran si hi ha restriccions “totals” al carrer i les haurà d’afrontar la nova direcció de l’ANC. Paluzie ha admès però que probablement caldrà “adaptar-se” i prendre decisions sobre la manifestació més tard del que s’acostumava a fer.

Paluzie ha fet aquestes declaracions després que l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont hagi dit a RAC1 que si s’ha d’organitzar una manifestació l’11-S aquesta s’haurà de fer “preveient les mesures de seguretat”. Puigdemont ha apuntat que la Diada s’ha caracteritzat “per muntar grans coreografies” i ha dit que una marxa “massiva” que respecti el confinament podria donar la volta al món.
Informa:ELNACIONAL.CAT (24-4-2020)

176 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: