PAU GASOL HUMILIA EL CATAL√Ä, UN PRESENTADOR DE TV3 L’ESBRONCA I RECTIFICA

Pau Gasol √©s una icona de l’esport catal√†, i torna al Bar√ßa. Per√≤ a Espanya el volen manipular com una icona d’espanyolitat amb Rafa Nadal i Fernando Alonso. El millor esportista de la hist√≤ria de l’Esport a Espanya √©s Xavi Hern√†ndez per√≤ com que √©s catal√†, catalanista i nom√©s del Bar√ßa, no els serveix. Gasol ha tornat a l’ACB amb els colors blau-grana per√≤ l’anunci del retorn l’ha fet a les seves xarxes socials en dos idiomes: angl√®s i castell√†. Tants anys a l’NBA i no es pot pagar un assessor. Al catal√†, la seva llengua materna, que el bombin:

“Ha llegado el momento”.”Ma√Īana es el d√≠a “.
Entre les molt√≠ssimes cr√≠tiques rebudes hi ha la d’una altra icona de l’esport a Catalunya, Xavier Valls. El m√©s veter√† dels presentadors d’Esports al Telenot√≠cies de TV3 (√©s a punt de fer 60 anys) li ha dedicat un tuit directe, que sembla un tap de b√†sket: “T√© algun problema amb el catal√† en Pau Gasol?” i l’etiqueta perqu√® li arribi la pregunta.

Pau Gasol ha rebut el clatellot i ha rectificat amb un segon tuit, a pocs minuts que comenci el seu primer partit Bar√ßa-Bayern. Escriu en perfecte catal√† un senzill, humil i molt efectiu “Som-hi” amb dues icones de rellotge de sorra i de foc:

Gasol torna i encara sembla que est√† meravellat de com l’abra√ßava Felip o com el mirava la reina Let√≠cia en un besamans. Com si se li hagu√©s aparegut un sant. Alt com un Sant Pau. Gasol, quo vadis? On vas? ¬ŅD√≥nde vas? Cinquena falta personal i expulsi√≥.
Informa:ELNACIONAL.CAT (10-4-2021)
N.de la R.
Pau Gasol forma part dels “abanderados” d’Espanya juntament amb Rafa Nadal.Dos personatges que malden per amagar el catal√†,la seva llengua materna,tant com podem.En lloc d’una cinquena personal jo li haruia xiulat una t√®cnica desqualificant,he,he,he.
.

93 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: